.:: Larisa Goal ::. Το Κιλελέρ γράφει ιστορία…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
17 Απρίλιος 2024

Το Κιλελέρ γράφει ιστορία…

Προβολές: 1119

alt

Το Κιλελέρ γράφει ιστορία…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η Α.Ε. Κιλελέρ συνεχίζει να γράφει ιστορία, με τελευταίο επίτευγμα τη σπουδαία πρόκριση με 1-0 επί του Π.Ο.Ε, στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου όπου και θα αντιμετωπίσει τον επίσης πρωτάρη Σμόλικα.

alt

Και μπορεί η παραμονή στη Γ΄Εθνική να είναι ο πρωταρχικός στόχος για τους παίκτες του Κώστα Κατσάρα, όμως η συμμετοχή σε έναν τελικό, αποτέλεσε ένα έξτρα κίνητρο για όλους και κατάφεραν με δράστη τον μεγάλο αρχηγό, Δημήτρη Χασομέρη ο οποίος σκόραρε στο 61΄, να πανηγυρίσουν τη μεγάλη αυτή νίκη-πρόκριση.

alt

Όσο για το συγκρότημα του Βαγγέλη Στουρνάρα, διεκδίκησε με αξιώσεις την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τον αγαπημένο του θεσμό καθώς μην ξεχνάμε πως οι Ελασσονίτες μετράνε τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις.

alt

Σε γενικές γραμμές το ματς κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, φτωχό σε θέαμα και συγκινήσεις, με τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να κυριαρχούν και όλα αυτά παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες της Γιάννουλης.

alt

Λίγα πράγματα στο α΄μέρος…

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους «κιτρινόμαυρους» με τον Γούπο να μπλοκάρει το σουτ του Κατσαμάγκα στο 23΄ ενώ στο 44΄ένα καλό σουτ του Τζιάνη έφυγε λίγο άουτ.

alt

Και στην εκπνοή του α΄μέρους ο Κουκούλης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

alt

Καθάρισε… ο αρχηγός

Η είσοδος του Θανάση Παπαγεωργίου έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς μιας και από τα δικά του πόδια προήλθε το γκολ, όταν σούταρε δυνατά, ο Γούπος απέκρουσε ασθενώς και ο Δημήτρης Χασομέρης ήρθε σαν τρέιλερ και έγραψε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Από κει και πέρα οι Ελασσονίτες ανέβασαν ρυθμούς αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, οι παίκτες του Κιλελέρ φύλαγαν καλά τα νώτα τους, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.

alt

Η διαιτησία

alt

Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Στάικου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας):

alt

Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Δοδοντσάκης, Χατζησαββίδης, Αλτάνης, Κούκος (86΄Ελέζι), Κατσαμάγκας (70΄Βλησαρούλης), Χασομέρης, Τζιάνης (46΄Χατζής, 60΄λ.τ Παπαγεωργίου).

Π.Ο.Ε (Β. Στουρνάρας):

alt

Γούπος, Μπούσιας (64΄λ.τ Περτζιόνι), Κορτσάρι, Λαγός, Γκαμπέτας, Καραγκούνης (58΄Μαλάκος), Παλάσιος, Κουκούλης, Ιγγλέζος. Κριεζής, Ρολντάν (80΄λ.τ Μουλτσιάς).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt