.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-21η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
27 Φεβρουάριος 2020

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-21η αγωνιστική)…

Προβολές: 2476

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-21η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (1ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΑΣ

(Πανιώνιος)

alt

Από το ξεκίνημα της περιόδου και σε όσα ματς κι αν αγωνίσθηκε, δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο και ανάλογο έδειξε και στην απόδραση από τον Τύρναβο, αφού όποτε χρειάσθηκε επενέβη σωτήρια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.


2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ

(Μελιβοία)

alt

Είναι από τους παίκτες που όπου κι αν κληθεί να αγωνισθεί το κάνει και με το παραπάνω, βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας. Σε αρκετά ματς αγωνίσθηκε ακόμα και ως τερματοφύλακας, όμως στην άνετη νίκη επί της Βαλανίδας έπαιξε στα μετόπισθεν και διακρίθηκε.


3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΚΟΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον έμπειρο αμυντικό μιας και αποτέλεσε απροσπέλαστο εμπόδιο για τους επιθετικούς του Συκουρίου. Και από την αρχή της χρονιάς, έχει καθιερωθεί στο βασικό σχήμα, έχοντας μια σταθερότητά στην απόδοσή του.


4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΓΙΑΣ

(Γόννοι)

alt

Ο «γιατρός» με λεπτές χειρουργικές κινήσεις βρήκε δίχτυα κόντρα στη Μαρμαρίνη και χάρισε έτσι τους βαθμούς της νίκης στους «κυανόλευκους». 42 και παραμένει ακμαίος, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του.


5. ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

(Δένδρα)

alt

Μετακόμισε από τον Τύρναβο στα Δένδρα με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του τους «κίτρινους» και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στη νίκη με αντίπαλο το Κουλούρι καθώς καθάρισε… τα πάντα στα μετόπισθεν.


6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΒΙΤΗΣ

(Πανιώνιος)

alt

Ο «Τσάκα» συγκλόνισε για μια ακόμη αγωνιστική, έβγαλε το γνωστό πάθος και βοήθησε τους «κυανέρυθρους» να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης από τον Τύρναβο. Παλίκαρος από τους λίγους που βάζει το στίγμα του όπου κι αν έχει αγωνισθεί.


7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ

(Δένδρα)

alt

Ο «Γκάμπι» ήταν εξαιρετικός στη νίκη κόντρα στο Κουλούρι. Αστείρευτες δυνάμεις, φουλ τρέξιμο, κοψίματα, ραψίματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε το γκολ που πέτυχε στο φινάλε, κλειδώνοντας… έτσι τη νίκη του Κεραυνού. Τα πάντα όλα ο Χρηστάρας!


8. ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΤΟΣ

(Πελασγιώτιδα)

alt

Αυτή τη φορά είχε δημιουργικό ρόλο και με τις δύο ασίστ που μοίρασε απλόχερα στον Τσιαντούλη. συνέβαλλε τα μέγιστα στη νέα επιτυχία των «πετεινών» απέναντι στον Ιπποκράτη στη λαρισινή μονομαχία. Ένα αυθεντικό ταλέντο που βγάζει… μάτια με την απόδοσή του κάθε αγωνιστική και αξίζει να προσεχθεί!!!


9. ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΜΠΙΕΣ

(Αιγάνη)

alt

Τι κι αν έχει περάσει τα δεύτερα …άντα, ο έμπειρος στράικερ παραμένει αξιόπιστος και το απέδειξε και στην ευρεία νίκη απέναντι στη Βερδικούσια καθώς σκόραρε δις και οδήγησε την ομάδα του σε μια σημαντική νίκη.


10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ

(Πελασγιώτιδα)

alt

Διανύει περίοδο φορμαρίσματος και οδηγεί τους «πετεινούς» από νίκη σε νίκη. Μάλιστα στη λαρισινή κόντρα με τον Ιπποκράτη, σκόραρε δις και έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην επιτυχία αυτή. Και αποδεικνύει πως το καλοκαίρι, πολύ καλά έκανε και επέλεξε την «Πέλα» μιας και ευχαριστιέται το τόπι!


11. ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΕΛΑΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Μπορεί ο Ραμάι να έκρινε την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Συκούριο με το γκολ που σημείωσε αλλά ο νεαρός επιθετικός ήταν από τους που δραστήριους παίκτες. Έκανε τρομερή δουλειά στην επίθεση και βοήθησε σημαντικά και στην απόδραση αυτή.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΤΖΙΟΣ

(Αιγάνη)

alt

Δεν γνωρίζουμε αν διαθέτει δίπλωμα UEFA A, δεν γνωρίζουμε αν θέλει να ακολουθήσει την προπονητική αλλά αυτό που ξέρουμε καλά είναι πως αγαπάει παθολογικά τον τόπο του, την Αιγάνη και ιδιαίτερα το καμάρι του χωριού τον Όλυμπο που κάνει μεγάλη προσπάθεια στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ. Και την ευρεία νίκη κόντρα στη Βερδικούσια, τη χάρηκε με την ψυχή του!!!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt