.:: Larisa Goal ::. Με το σπαθί της η Αναγέννηση…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
18 Φεβρουάριος 2012

Με το σπαθί της η Αναγέννηση…

Προβολές: 1598

alt

Με το σπαθί της η Αναγέννηση…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

PHOTO: KOSTAS VILLA

Φαίνεται πως η τύχη κάτι χρωστούσε στην Αναγέννηση Καλοχωρίου από το ματς του α΄γύρου με αντίπαλο τη Δήμητρα Αγιάς σε εκείνο το συγκλονιστικό 3-3 (στο 93΄δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης οι «κόκκινοι») και της το πρόσφερε απλόχερα μετά από δεκαπέντε αγώνες, πετυχαίνοντας μια σπουδαία και συνάμα καθαρή νίκη με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής.

alt

alt

Μια νίκη που κατακτήθηκε πανάξια από τους παίκτες του Γιάννη Μπαλοδήμου μιας και έδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο και με μαέστρο τον χαρισματικό αυτόν παίκτη που ακούει στο όνομα Μιχάλης Λίταινας αλλά και έναν συγκλονιστικό Σάκη Σαϊτη, κατάφεραν να υποτάξουν την πρωτοπόρο και να μειώσουν τη διαφορά στους τέσσερις πόντους από την κορυφή, κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της ανόδου.

alt

alt

Όσο για το συγκρότημα του Κώστα Κουτσούκη, λίγο οι απουσίες βασικών παικτών, λίγο η αγωνιστική απραξία, φάνηκαν οι «κιτρινόμαυροι» να είναι έξω από τα νερά τους και μοιραία γνώρισαν την τρίτη ήττα σε τέσσερις αγώνες από την έναρξη του β΄γύρου και οπωσδήποτε χρειάζεται επειγόντως ανασύνταξη ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

alt

Κυριάρχησε η δύναμη…

alt

Το α΄μέρος δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τη δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα.
Από τη μεριά της η Αναγέννηση προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένα και δράστες του Λίταινα Μ. και Παράφορο ενώ η Δήμητρα που έδειχνε ασύνδετη και νευρική στις κινήσεις της, είχε δύο καλές στιγμές με τους Αρβανίτη και Μπατζιανούλη.

alt

Ο κοντός… έδειξε τον δρόμο

alt

alt

alt

Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης ανήκε στη Δήμητρα με τον σταθερότατο Μαρδάνη να μπλοκάρει το σουτ του Πλατή. Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι άνοιγε, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν απεγνωσμένα το γκολ και αφού απείλησαν με τους Σαϊτη (απομάκρυνε με το στήθος ο Παύλου προ της γραμμής), Λίτσιο και Φουσίκα, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 86΄με ένα καλοτραβηγμένο σουτ του Μιχάλη Λίταινα που κατέληξε στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Γαλάνη κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παναγιώτης Φουσίκας ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σαϊτη και με εκπληκτικό «σκαφτό» σουτ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Γαλάνη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.


alt

alt

alt

alt

Η διαιτησία

alt

Ο άρχοντας της αναμέτρησης Θωμάς Κουκλωμένος προσπάθησε να κρατήσει το ματς στα μέτρα του και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό αν και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να κάνει περισσότερη χρήση της κίτρινης κάρτας. Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί Λάμπρος Αθανασούλας και Παναγιώτης Οικονόμου.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ

alt

(Γ. Μπαλοδήμος): Μαρδάνης, Γκουτούρας (93΄Βουλάγκας), Παράφορος (92΄Λούγκος), Έξαρχος Γ., Κοτρώνης, Έξαρχος Θ., Σαϊτης Θ., Φουσίκας, Λίταινας Μ. (87΄Έξαρχος Β.), Σαμαράς, Λίτσιος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ

alt

(Κ. Κουτσούκης): Γαλάνης, Αρβανίτης, Πλιάγκας, Δαλώσης (46΄Γιαμμακίδης), Τριανταφύλλου (85΄λ.τ Μπλέτσας), Παύλου, Φλώρος (79΄Μπατζιανούλης Αγγ.), Καραφίλι, Κατσιούλης, Πλατής, Μπατζιανούλης Αλεξ.



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt