.:: Larisa Goal ::. Να κάνει ένα βήμα παραπάνω…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
07 Αύγουστος 2012

Να κάνει ένα βήμα παραπάνω…

Προβολές: 1347

alt

Να κάνει ένα βήμα παραπάνω…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Κεραυνό Παραποτάμου ο οποίος και θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

alt

Η νέα διοίκηση σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό Κώστα Μπακατσή προχώρησαν στον προγραμματισμό διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ ενώ παράλληλα προχώρησαν σε μια σειρά από σημαντικές προσθήκες με παιδιά νεαρής ηλικίας που έχουν φιλοδοξίες. Αυτό που προέχει για τους «κόκκινους» είναι να εμφανιστούν και πάλι ανταγωνιστικοί και μέσα από τη διαδικασία αυτή να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεότερους. Ο Παραπόταμος διακρίνεται για την οργάνωση και τη συνέπεια και υπόσχεται να πετάξει… Κεραυνούς και στο νέο πρωτάθλημα.


Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Αβραμούλης

Μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες που έγινα το νέο δ.σ. του Κεραυνού Παραποτάμου πήρε την παρακάτω μορφή:

Πρόεδρος: Δημήτρης Αβραμούλης

Α΄Αντιπρόεδρος: Χρήστος Γκαμπούρας

Ταμίας: Γιώργος Ζήκος

Γεν. Γραμματέας: Θανάσης Γκουγκουλιάς

Γεν. Αρχηγός: Κώστας Σερίφης

Υπεύθυνος γηπέδου: Χρήστος Μπάνος

Μέλος: Δημήτρης Δάλας


Χρήστος η «ψυχή» της παρέας…

alt

Ένας από τους αφανείς ήρωες του Κεραυνού τα τελευταία χρόνια είναι ο υπεύθυνος του γηπέδου και «ψυχή» της ομάδας ο Χρήστος Μπάνος. Άτομο ιδιαίτερο αγαπητό στην οικογένεια του Κεραυνού και όλοι έχουν να πούνε έναν καλό λόγο για την πάρτη του. Φυσικά μεγαλύτερη αδυναμία τον έχει ο νεαρός τεχνικός Κώστας Μπακατσής και δικαιολογημένα τον θεωρεί δεξί του χέρι αποτελώντας ένα αχτύπητο δίδυμο σε βαθμό που κλέβει τη δόξα και από αυτό του Ρεχάγκελ-Τοπαλίδη. Είπαμε ο Χρηστάρας είναι ο άνθρωπος που φροντίζει να είναι τα πάντα στην εντέλεια και του αξίζουν πολλά εύσημα…


Το πάρε-δώσε…

alt

ΗΡΘΑΝ

Δελητζάνης (Ομορφοχώρι), Γκόλιας (Λαρισαϊκός), Τζανέκας (Δυναμό), Κουκουτσέλος (Σμόλικας), Ψυμούλης (Ηρακλής Λαρ.), Ρότσιος (Μακρυχώρι)


ΕΦΥΓΑΝ

Σακελλαρίου, Πολιτόπουλος, Στογιάννης (Μακρυχώρι), Παλαμιώτης (Αναγέννηση Μ.Μ.)


Το πρόγραμμα των φιλικών:

11/8: Καλοχώρι (εκτός)

21/8: Άγιοι Ανάργυροι (εντός)

25/8: Δήμητρα Αγιάς (εκτός)

28/8: Χειμάδι (εντός)

4/9: Σ.Σ. Ραψάνης (εντός)


Τι δήλωσαν…

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ:

(Προπονητής)

alt

«Οι φετινοί στόχοι για εμάς είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω μετά την περσινή ικανοποιητική χρονιά. Προχωρήσαμε σε μια ανανέωση με νεαρούς σε ηλικίας παίκτες που διψάνε για διακρίσεις και μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να διεκδικήσει υψηλούς στόχους. Σίγουρα το έργο μας είναι δύσκολο αλλά εκτιμώ πως είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε και στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος το οποίος και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες».


ΟΡΕΣΤΗΣ ΖΙΟΥΣΤΗΣ:

alt

«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες με σκοπό να φανούμε και πάλι αντάξιοι των προσδοκιών σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αναμένεται να είναι αυτό της Α1 ΕΠΣΛ. Είναι πολύ σημαντικό πως ο βασικός κορμός παρέμεινε και με τις προσθήκες που έγιναν, εκτιμώ πως θα δημιουργήσουμε και πάλι ένα ισχυρό κράμα. Πλέον γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και αυτό που προέχει είναι να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΟΣ:

alt

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετακόμισα στον Παραπόταμο και πραγματικά με κέρδισαν οι άνθρωποι του στην πρώτη μας επαφή. Γνωρίζω πως ο Κεραυνός αποτελεί σταθερή αξία στο πρωτάθλημα της Α1 τα τελευταία χρόνια, έχει δείξει μια αξιοζήλευτη πορεία και κάτι ανάλογο θα επιδιώξουμε να πετύχουμε και φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Δανιλούλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια τόσο στον Βουκεφάλα, όσο και στον Σμόλικα».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΜΟΥΛΗΣ:

alt

«Επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα και θέλω αυτή τη φορά να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βοηθήσω έτσι ώστε ο Κεραυνός να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Υπάρχει αξιόλογο υλικό, τα κλίμα είμαι εξαιρετικό και ευελπιστώ να παρουσιάσουμε κάτι καλό».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt