.:: Larisa Goal ::. Θα γίνει μεγάλη μάχη… στην Α΄ΕΠΣΛ!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
28 Μάρτιος 2015

Θα γίνει μεγάλη μάχη… στην Α΄ΕΠΣΛ!

Προβολές: 1587

alt

Θα γίνει μεγάλη μάχη… στην Α΄ΕΠΣΛ!

Σμόλικας… από άλλον πλανήτη εμφανίστηκε στη Νέα Πολιτεία και διέλυσε την τοπική Αστραπή με το ευρύ 5-1 υποχρεώνοντας την στην πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων της Α΄ ΕΠΣΛ).

Αναμέτρηση στην οποία έλαμψε… το άστρο του Σάκη Λιούσκα ο οποίος έκανε «όργια» σημειώνοντας χατ τρικ (10΄, 35΄, 46΄).

Σκόραραν και οι Μπαρούτας (13΄) και Δάσσιος (45΄) ενώ για την Αστραπή είχε μειώσει προς στιγμήν ο Αρσένης στο 42΄με κεφαλιά σε 1-3.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Καψιώχας, Μπατζέλας Β. (76΄Μπάρδας), Κυριάκος (46΄Σουλτούκης), Φλώρος, Καλτσάς, Μούτσα (46΄Κολιοφούτης), Παπαμάνος, Αρσένης, Αποστόλου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Ν. Κακανούλιας): Μόρας, Λιούσκας (83΄Γκαραβέλης), Δολιάνης, Μανιώτης, Ντούφας, Σκούπρας, Κωφός, Δάσσιος, Μπαρούτας (83΄Γκαλμπογκίνης), Κόκρας (78΄Λιάκος), Πατσής.


ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 0

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τους Αγίους Αναργύρους.

Παιχνίδι που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, και τους φιλοξενούμενους να κατακτάνε έναν σημαντικό πόντο στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Τσακάλι, Παναγιώτου, Μήσιος Δ., Καρατζιόλης (25΄λ.τ Λιόλιος), Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Κοντοθανάσης, Γκουρομπίνος, Πατσιωτός, Αθανασούλης, Δήμος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Γ. Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Παναγιώτου, Πλιάγκας, Τσιφλίζογλου, Χατζής (72΄ Ευαγγέλου), Κουσιάς, Αμαρλαριώτης, Σαλγκάμης (90΄Γαδιτσάκης), Μούμος, Βίλης, Βιλανάκης.


ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ 2

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 0

Αποφασιστικής σημασίας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε ο Κεραυνός Παραποτάμου μιας και υπέταξε τη Δήμητρα Γιάννουλης με 2-0 βάζοντας τις βάσεις από το α΄κιόλας μέρος.

Και πιο συγκεκριμένα στο 14΄ο Καπετάνιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 και στην εκπνοή του α΄μέρους ο Συκιώτης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ απέναντι στη Γιάννουλη που παρατάχθηκε και πάλι με αρκετά νέα πρόσωπα.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Ζ. Ζιάγκας): Ζήκος, Δαλακώνης, Γκουγκουλιάς, Παππάς, Συκιώτης (70΄Καρανίκας), Τάκε, Κόκκινος (80΄Σαϊτης), Αβραμούλης, Σερίφης, Κουκουτσέλος, Καπετάνιος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Κ. Τσιουτσιούμης): Σαρακατσάνης, Νασιάκος (77′ Γκαλγκανόπουλος), Φατούρας, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μαντζαφλάρας, Καραβασίλης, Θώμος, Μπαμπάλης (82′ Μονάντερος), Κοταρέλας (62′ Ναΐμ), Σπανός.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 2

Ο Γιώργος Κακαβίτσης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το επιβεβαίωσε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας καθώς βρήκε δίχτυα στην εκπνοή του αγώνα και χάρισε μια ακόμη νίκη στον Αμπελωνιακό με 2-1.

Παιχνίδι το οποίο κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα με τον Βούκια να δίνει το προβάδισμα στους Αμπελωνίτες στο 20΄ αλλά η λαρισινή ομάδα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μπέη στο 70΄.

Ο Αμπελωνιακός που πλέον έχει το μυαλό του στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Τσότσος): Μαγαζιώτης, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Καρλιάμπας, Ντονούδης, Μπέης, Τσέλιγκας, Ζαφειρίου, Νάστας, Φιλίππου (60’ Κούρτης), Τσιάτας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Γκικούδης, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος (65’ Γρηγορίου), Κωτούλας, Πρικάκης (75’ Μπίκος), Χατζούλης, Κούρο, Νικολακούλης, Πατρίκου, Βούκιας (70’ Τσετιροκλής), Κακαβίτσης.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 1

ΑΒΕΡΩΦ 0

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Βούλγαρη στο 70΄το οποίο κέρδισε ο Ζαγγανάς και αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι του Αβέρωφ, ο Αχιλλέας Φαρσάλων πανηγύρισε μια ακόμη νίκη με 1-0 που τον έφερε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ματς στο οποίο η λαρισινή ομάδα ήθελε όσο τίποτα άλλο τους βαθμούς της νίκης και στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας και δοκάρι με τον Τσιρβούλη, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που χαμογέλασαν.

Στο 73΄αποβλήθηκε ο Τσιανάκας Απ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μ. Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας Ν., Πατσούρας, Τσούλης (60΄Θεοχάρης), Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης, Τλούπας, Ζαγγανάς (75΄Κατσανάκης), Σβερκούλης (83΄Ξυνογαλάς), Κομισόπουλος, Βούλγαρης

ΑΒΕΡΩΦ (Β. Μπακογιάννης): Παζιάνας, Γουργιώτης (75΄Βαϊτσης), Τσαντζάλης (30΄λ.τ Ντούγκος), Μηνάς, Κλεισιάρης, Χατζής, Τσιαντούλης, Κολοβός, Τσιρβούλης (75΄Μητρακούλης), Ελευθέρογλου Γ., Σαπάκος.


ΓΛΑΥΚΗ 0

ΜΕΛΙΒΟΙΑ 1

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας πανηγύρισε μια ακόμη σημαντική εκτός έδρας νίκη, την δεύτερη συνεχόμενη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) απέναντι στη Γλαύκη αυτή τη φορά και παραμένει ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας.

Σε ένα παιχνίδι όπου και πάλι δράστης ήταν ο Θοδωρής Γεωργούλας καθώς βρήκε δίχτυα μόλις στο 7΄ το οποίο ήταν αρκετό απέναντι στους Γλαυκιώτες που αν και παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΓΛΑΥΚΗ (Δ. Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Κουτής, Αλεξανδρής, Πρίφτης, Πίρε, Βεργής, Τσιώλης Ν. (60΄Μίχος), Μπατζογιάννης, Βράκας, Αγγελακόπουλος (74΄Τζιότζιος).

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Α. Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Λιάκος, Κατσιάνος, Σουφχάρας, Πενίκης (70΄Γκιουρσάνης), Παπαηλίας, Λουκανίκας, Γκουντάρας Η. (85΄Πασιάς Δ.), Πασιάς Π., Γεωργούλας, Σιμψιρής.


ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 3

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ 1

Ο Δαμασιακός αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να λυγίσει μιας και υπέταξε και την ΑΕΔ Νίκαιας με 3-1 και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

Ματς κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τσιτσιρίκα ενώ όπως υποστηρίζουν δεν έπρεπε να γίνει το ματς σε έναν ακατάληλο αγωνιστικό χώρο.

Ο Μπουκουβάλας ήταν αυτός που στο 25΄έβαλε σε θέση οδηγού του Δαμασιώτες αλλά στο 62΄ο Γκουζιώτης ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια.

Όμως η απάντηση του Δαμασιακού ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα ο Καρακάνος με κεφαλιά έκανε το 2-1 και το τελικό 3-1 σημειώθηκε στο 90΄με αυτογκολ του Δεμέστιχα μετά από χτύπημα φάουλ του Γανού.

Η Νίκαια που φωνάζει και για ένα ακυρωθέν γκολ και ενώ το σκορ ήταν 1-0.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Σ. Γκαδρής): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Μπακαϊμης, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Γανός (90΄Μουσιάρης Θ.),, Καρακάνος, Μουσιάρης Δ. Γωγάκος (82΄Σεϊζης), Μπουκουβάλας, Λόλας (90΄Λέτσιος Σ.).

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος (83΄Ολομάνι), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Γκουζιώτης, Γκατζούλης Δ. (77΄Πανδρεμένος), Γκατζούλης Λ. (60΄Βέρρας), Δεμέστιχας, Χριστοδούλου, Τριανταφυλλόπουλος, Μπακαρτζής.


ΤΕΡΨΙΘΕΑ 0

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 4

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε ο Αετός Μακρυχωρίου από την Τερψιθέα μιας και συνέτριψε τον τοπικό Μαχητή με το ευρύ 4-0.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση καθώς μόλις στο 2΄ο Φουσίκας έκανε το 0-1 και στο 25΄ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό 20λεπτο με το ξεκίνημα της επανάληψης έχοντας δοκάρι με τον Τσένο αλλά στο 75΄ο Νικούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 85΄ο Κοιλούκος.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γ. Καμάκας): Μόσιαλος, Ταστεμερίδης (70΄Ζητούνης), Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μπιρόλ (65΄Μολάς), Τσούτσας, Κουρούκας, Μπαλαμώτης, Τσιώμης (80΄Ντάλλας), Τσένος.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας): Κουρδής Καρκαντάς, Μπουζώνας, Τζουμάκας (60΄ Γκαραλιάκος), Τίκος, Χρόνης (46΄Κοιλούκος), Παυλόπουλος, Τέας, Νικούλης, Αργύρης, Φουσίκας (80’΄Τζήκα Α.).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt