.:: Larisa Goal ::. Δικαιωματικά οδηγεί την κούρσα…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
15 Οκτώβριος 2011

Δικαιωματικά οδηγεί την κούρσα…

Προβολές: 1407

alt
Δικαιωματικά οδηγεί την κούρσα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του αλλά παίζοντας όσο θα έπρεπε για να φτάσει στη νίκη σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο πρωτοπόρος Δωτιέας Αγιάς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου επικρατώντας με 2-0 και συνεχίζει…

Το συγκρότημα του Γιάννη Μπουρνάκα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέτυχε δύο τέρματα στο α΄μέρος και έβαλε γερά θεμέλια για την τέταρτη νίκη και γενικά έφτασε πανάξια στην επικράτηση.

Όσο για το νεανικό συγκρότημα του Σωτήρη Κυρίτση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν φάνηκε ικανό να πάρει κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες του στη συνέχεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος. 

Γκολ σκέτη ζωγραφιά…

Στην πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των «κόκκινων» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Μαντζαρή που ήταν εξαιρετικός να βγάζει τη σέντρα, ο Γεωργούλας έστρωσε στον Χρήστο Ρέψη κι αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 27΄ο Ζήσης Μαλάκος εξαπέλυσε μια «φωτοβολίδα» και παρά την προσπάθεια του Κουκούτση την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Μάλιστα στο 36΄ο Δωτιέας άγγιξε και ένα τρίτο τέρμα όταν ο Μαλάκος σούταρε ο Κουκούτσης απομάκρυνε δύσκολα και ο Καλόγηρος που επιχείρησε νέο σουτ είδε τον πορτιέρο του Πλατυκάμπου να απομακρύνει με τα πόδια.

Στην εκπνοή του α΄ μέρους ο Τσιρβούλης βρέθηκε στο έδαφος μετά από τράβηγμα στην περιοχή, ο κ Κουκλωμένος άφησε το πλεονέκτημα (αν και στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα αφού υπήρξε παράβαση) με τον Γκόγκα να μην βρίσκει δίχτυα αλλά θα μπορούσε όμως να δώσει την παράβαση.

Όχι κάτι ιδιαίτερο…

alt

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ο Μαλάκος βρέθηκε στο έδαφος μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Κουκούτση αλλά και πάλι ο κ. Κουκλωμένος έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στο 60΄ο Τζιόλας κατέβασε ωραία τη μπάλα μετά από σέντρα του Τσακάλι αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ και στο 74΄ο Μαλάκος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά από αυστηρή απόφαση του ρέφερι να τον «κιτρινίσει» (ήταν η δεύτερη) για ένα απλό φάουλ (πάντως λίγο νωρίτερα ο Κατσαμάκας που είχε ήδη κίτρινη, δεν δέχθηκε τη δεύτερη σε δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Καλόγηρο) ενώ στο 83΄αποβλήθηκε και ο τεχνικός του Δωτιέα κ. Μπουρνάκας από τον πάγκο για διαμαρτυρία.

Δύο λεπτά πριν τελειώσει το ματς ο Γκρέτσης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ και το 0-2 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η διαιτησία

alt

Ο άρχοντας της αναμέτρησης Θωμάς Κουκλωμένος προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη αλλά δεν απέφυγε τα λάθη ενώ θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να δείξει την άσπρη βούλα σε τράβηγμα του Τσιρβούλη στην περιοχή στο 45΄αλλά και σε σπρώξιμο του Κουκούτση πάνω στον Μαλάκο στο 52΄.
Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί Κώστας Γκαρέλης και Βαϊα Πιπή.

ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

alt

(Σ. Κυρίτσης): Κουκούτσης, Ηλιόπουλος, Ζάχος (71΄Γαρυφαλλόπουλος), Γκόγκας, Πρίφτης, Κολοβός, Κατσαμάκας, Βλασίδης, Τσιρβούλης, Φαρμάκας, Παπαστεργίου (86΄Περδικούλης).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

alt

(Γ. Μπουρνάκας-Β. Μπακογιάννης): Γιολδάσης, Μαντζαρής, Τσακάλι, Αθανασίου, Βαϊτσης, Βερβέρης, Τζιόλας (77΄Γκρέτσης), Γεωργούλας, Μαλάκος, Καλόγηρος (83΄Σιμούλης), Ρέψης (87΄Μάντζας).


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt