.:: Larisa Goal ::. …του ’κοψε τα φτερά
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
23 Οκτώβριος 2011

…του ’κοψε τα φτερά

Προβολές: 1257

alt

…του ’κοψε τα φτερά

PHOTO: ALEXANDROS ZAGAS

Ο Απόλλων Λάρισας έστησε μπλόκο στη Φιλιππούπολη και υποχρέωσε στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα τον πρωτοπόρο Αετό Μακρυχωρίου επικρατώντας με 2-0 και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. alt

Σε μια αναμέτρηση που δεν διεκδίκησαν δάφνες ποιότητας με τη δύναμη να κυριαρχεί και τους «κυανόλευκους» να εκμεταλλεύονται τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν, σε αντίθεση με τους Μακρυχωρίτες που δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τους Φουσίκα και Καρβούνη.

alt

Το σκορ άνοιξε στην εκπνοή του α΄μέρους ο Πάρης Μπόντε με ένα καταπληκτικό βολέ μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ξεσφίγγη και στο 72΄ο Μπάρδας σφράγισε τη νίκη της ομάδας του γράφοντας το τελικό 2-0.

alt

Παράπονα εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι για τη διαιτησία του κ. Μαστοροδήμου υποστηρίζοντας πως ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων κυρίως στο

α΄μέρος. Βοηθοί ήταν οι κ.κ. Νίκζας και Οικονόμου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζ. Μπάμποβιτς): Φαρμάκας, Παππάς, Τσέλιγκας, Εμμανουήλ Αντ., Μπαλαμώτης, Σκάκος, Καραγκιόζης (75΄Κορλός), Εμμανουήλ Θ., Αντωνόπουλος (65΄Μπάρδας), Μπόντε, Ιωαννίδης.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας): Ξεσφίγγης, Παναγιώτου, Τίκος, Ταυλαρίδης, Σουπεκιώτης, Μανάκας, Σαϊτης, Τέας (60΄λ.τ Μανώλης), Ματούλας (46΄Καρβούνης), Καψούρης (75΄Μπιτσαράς), Φουσίκας.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt