.:: Larisa Goal ::. Ήρωες… στη λίμνη της Αμυγδαλέας!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
10 Φεβρουάριος 2018

Ήρωες… στη λίμνη της Αμυγδαλέας!!!

Προβολές: 1206

alt

Ήρωες… στη λίμνη της Αμυγδαλέας!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τον σταυρό τους έκαναν άπαντες που δεν έπαθαν τίποτα κακό, στο γήπεδο της Αμυγδαλέας μετά το τελευταίο «σφύριγμα» της κα Τσιοφλίκη καθώς βρήκε τον τοπικό Αετό και τον Ηρακλή Λάρισας στο ισόπαλο 1-1.

alt

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση ήταν πως ο αγώνας διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές-γηπεδικές συνθήκες, με το γήπεδο σε αρκετά σημεία να θυμίζει λίμνη!

Φυσικά ούτε λόγος για ποδόσφαιρο αξιώσεων από δύο κατά τα άλλα εξαιρετικών-ποιοτικών ομάδων, με τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να είναι το κύριο χαρακτηριστικό εκεί στον χώρο του κέντρου.

alt

Τελικά είδαμε και γκολ και πιο συγκεκριμένα στο 29΄ ο υψηλόσωμος αμυντικός Ζήσης Παραφέστας με το «9» στην πλάτη και αγωνιζόμενος ως φορ, με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση των «κυανολεύκων» ήταν άμεση και στο 39΄ο Σπύρος Ζαφειρίου αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Πατσής από τον Κωνσταντίνου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, μιας και στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι παρά τις όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων, με τον Ηρακλή να απολαμβάνει και πάλι τη μοναξιά της κορυφής.

alt

Η διαιτησία

Τηρουμένων των αναλογιών-συνθηκών η Μάχη Τσιοφλίκη τα πήγε περίφημα και είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Πατέτσο και Αρχοντή.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης (18΄λ.τ Τσακίρης), Περδίκης, Ανδριανόπουλος, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Παραφέστας, Αμπατζίδης, Καρβούνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης (88΄Γκιουρσάνης), Νάστας (67΄Πίρε), Κοντοθανάσης, Φώτος, Ζαφειρίου, Αποστόλου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt