.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-10η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
29 Νοέμβριος 2018

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-10η αγωνιστική)…

Προβολές: 2688

alt

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-10η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Ο «Κανιθάρες» ήταν η βασική αιτία που ο Αετός Μακρυχωρίου στάθηκε όρθιος στη δύσκολη έξοδο στα Φάρσαλα μιας και όποτε χρειάσθηκε, βροντοφώναξε «παρών» και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Άλλωστε έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως αποτελεί εγγύηση κάτω από τα γκολποστ!


2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

(Βλαχογιάννι)

alt

Και στο νικηφόρο πέρασμα από την Αγιά επιβεβαίωσε την εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος που διανύει και βοηθάει σε όλους τους τομείς, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά. Μάλιστα ήταν αυτός που αξιοποίησε την πάσα του Χριστοδούλου και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του…


3. ΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Ο «Γιάννα» αποτελεί σταθερή αξία στα αριστερά του Ηρακλή Λάρισας και απλά φέτος, παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος. Εντυπωσιακός στα ανασταλτικά του καθήκοντα ενώ βγαίνει με αξιώσεις και στην επίθεση, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις.


4. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ

(Αμυγδαλέα)

alt

Εντυπωσιακός σε ένα ακόμη παιχνίδι του Αετού με τη μορφή του να δεσπόζει αρχοντικά στη μάχη της Ελασσόνας, κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Παίκτης με ηγετική μορφή που με την παρουσία του, δίνει ασφάλεια στα μετόπισθεν των «βυσσινί». Σε τρομερή κατάσταση η «καψούρα»!


5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ

(Κιλελέρ)

alt

Τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα του Δαμασιακού κατά το παρελθόν, όμως πλέον ανήκει στο Κιλελέρ και δίνει τα πάντα για την ομάδα του και ανάλογα έπραξε και στη μεταξύ τους αναμέτρηση εκεί όπου σκόραρε και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στους νεοφώτιστους. Και ο «Κάρα» κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο…


6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

(Φαλανιακός)

alt

Ο Βερδικουσιώτης άσος του Φαλανιακού πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις από το ξεκίνημα της χρονιάς και το απέδειξε περίτρανα και στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αμπελωνιακό εκεί όπου όχι μόνο διέπρεψε στο ανασταλτικό του κομμάτι αλλά βρήκε δίχτα και μάλιστα σε καίριο σημείο, σημάνοντας έτσι και τη μεγάλη αντεπίθεση των «κιτρινόμαυρων».


7. ΘΥΜΙΟΣ ΜΠΕΤΣΗΣ

(Σμόλικας)

alt

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τον ταλαντούχο άσο του Σμόλικα στο εντυπωσιακό 4-0 κόντρα στον Τύρναβο. Σκόραρε αλλά γενικά έδειξε τρομερή διάθεση, ξεδιπλώνοντας και πάλι το πλούσιο ταλέντο του, αφού το κατέχει καλά το τόπι!


8. ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΙΔΡΑΣ

(Βλαχογιάννι)

alt

Ο νεαρός παίκτης της Δόξας πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και μάλιστα αυτή συνοδεύτηκε και με γκολ, σφραγίζοντας… το τεράστιο «διπλό» των «ροχιμπλάνκος» μέσα στην Αγιά. Και έχει κι άλλα να δώσει…


9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

(Σμόλικας)

alt

Κάθε παιχνίδι που περνάει, κάθε συμμετοχή που παίρνει, αποδεικνύει πως είναι ένας χαρισματικός επιθετικός που έχει να δώσει πολλά. Στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Τύρναβο, βρήκε δίχτυα και ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα.


10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΣΑΙ

(Φαλανιακός)

alt

Ο «ζογκλέρ» την έκανε και πάλι τη δουλειά του και με το παραπάνω, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμπελωνιακό. Η συνολική του απόδοση κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και έδειξε με την εξαιρετική του παρουσία πως ο Φαλανιακός έχει κάθε λόγο να τον πιστεύει!


11. ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕΨΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ηρακλή καθώς σκόραρε στα χασομέρια και χάρισε μια αγχωτική αλλά συνάμα σημαντική νίκη στους «κυανόλευκους» κόντρα στο ψυχωμένο Αργυροπούλι. Και μπορεί να μην έχει μπει ακόμα για τα καλά στο κλίμα, όμως θεωρείται δεδομένο πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη συνέχεια…


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ

(Βλαχογιάννι)

alt

Μετά τον Τύρναβο και το Αργυροπούλι ήταν η σειρά του Δωτιέα Αγιάς να υποταχθεί στις ορέξεις των παικτών του Νίκου Φακίτσα που βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Βλαχογιαννίτες και έχουν κάθε λόγο να βλέπουν με καλύτερο μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον έμπειρο τεχνικό να φροντίζει να τους έχει όλους στην «τσίτα»!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt