.:: Larisa Goal ::. Νέα κατηγορία, όχι όμως και στόχοι για το Αβέρωφ…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
08 Αύγουστος 2019

Νέα κατηγορία, όχι όμως και στόχοι για το Αβέρωφ…

Προβολές: 1888

alt

Νέα κατηγορία, όχι όμως και στόχοι για το Αβέρωφ…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Είθισται να λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο Αβέρωφ μιας και η συνταγή είναι δοκιμασμένη και άκρως επιτυχημένη τα τελευταία δύο χρόνια με τις συνεχόμενες ανόδους, οπότε στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν οι «μπλε» και στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ.

alt

Άλλωστε η φιλοσοφία είναι γνωστή και ο τρόπος που λειτουργούν στην οικογένεια του Αβέρωφ καθώς ποντάρουν πάντα στα νιάτα, ρίχνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα φυτώρια τους όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά μιας και ξεπετάγονται… συνεχώς νέα φιντάνια και ανάλογα θα πράξουν και τώρα.

Ο ακούραστος εργάτης που ακούει στο όνομα Δημήτρης Κουκουλκιάφκας θα είναι αυτός που θα ηγηθεί και της νέας προσπάθειας, υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη νέα διοίκηση που είναι κοντά στη ομάδα, οπότε αναμένεται να δούμε και πάλι ένα νεανικό και συνάμα ανταγωνιστικό Αβέρωφ που θα κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Αλατάς (Αμπελωνιακός), Μερτζανίδης (Νίκη/Μιχαήλ), Αναγνωστόπουλος (επέστρεψε), Κατσιώτης (Βούναινα)

 

Τα φιλικά:

13/8: Μαυροβούνι

20/8: ΑΕΛ Κ17

24/8: Δωτιέας Αγιάς

29/8: Ηρακλής Λάρισας

1/9: Πελασγιώτιδα

7/9: Δήμητρα Γιάννουλης


Τι δήλωσαν…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΦΚΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Η ομάδα επέστρεψε στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Ήταν ένας στόχος τον οποίο υλοποιήσαμε. Από δω και πέρα θέλουμε να είμαστε μέσα στο πνεύμα της νέας κατηγορίας και να πλασαριστούμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Θα στηριχτούμε και πάλι στα νεαρά παιδιά και θα δουλέψουμε σκληρά κρατώντας χαμηλούς τόνους. Σίγουρα ο στόχος μας δεν είναι εύκολος, γιατί το νέο πρωτάθλημα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Επομένως χρειάζεται υπομονή και μεράκι για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε σ’ αυτήν την κατηγορία».


ΧΑΡΗΣ ΚΟΤΣΙΒΟΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Ανεβήκαμε δύο κατηγορίες ως πρωταθλητές τα δύο τελευταία χρόνια στηριζόμενοι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να στηριζόμαστε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα από το οποίο να φαίνεται η δουλειά της ακαδημίας. Οι νεαροί παίκτες που ανέρχονται στην ανδρική ομάδα να παίρνουν παιχνίδια και να πρωταγωνιστούν. Πέρσι και πρόπερσι πρωταγωνίστησαν ορισμένα παιδιά από την εφηβική ομάδα τα οποία σιγά-σιγά ανδρώνονται. Έρχονται κι άλλα παιδιά από πίσω και το Αβέρωφ θα συνεχίσει να μεγαλουργεί με τα δικά του παιδιά.

Είναι μία επιτυχία η οποία ανήκει και στους προηγούμενους παράγοντες και στις επιλογές προπονητών που έκαναν τα τελευταία χρόνια, προσλαμβάνοντας άξια παιδιά. Γίνεται δουλειά σε βάθος. Θέλουμε τα παιδιά της συνοικίας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να ξεφύγουν από τη λαίλαπα των κινητών τηλεφώνων και του υπολογιστή, να ζήσουν τη ζωή τους, να αρχίσουν να αναπνέουν και να εκτιμήσουν το τι είναι ομαδικότητα και το τι είναι οικογένεια, δηλαδή αυτό που έχουμε εμείς εδώ. Στον σύλλογό μας επικρατεί οικογενειακό κλίμα που με κάνει να νιώθω σαν πατέρας όλων αυτών των παιδιών» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου.


ΗΛΙΑΣ ΛΙΛΟΛΑΡΙ:

alt

«Εύχομαι η χρονιά να είναι επιτυχημένη όπως και οι προηγούμενες δύο, όχι ως προς την άνοδο, αλλά ως προς την υγεία που εκπέμπει η ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της. Αγώνα με τον αγώνα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, γιατί η ομάδα στην πλειοψηφία της αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν όρεξη και διάθεση να διακριθούν. Από κει πέρα εύχομαι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθειά μας».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ:

alt

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα είναι νεανική, ωστόσο υπάρχουν και κάποια έμπειρα παιδιά. Κάνουμε μία πολύ καλή προετοιμασία, περιμένουμε να έρθουν κάποια παιδιά ακόμα και ελπίζουμε τα καλύτερα για τη νέα σεζόν».


ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΚΑΣ:

alt

«Η ομάδα διαθέτει νεανικό ρόστερ κι έτσι θα συνεχίσουμε. Κάνουμε μία καλή προετοιμασία, δυνατή, σκληρή για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΤΑΣ:

alt

«Ήρθα σε μία ομάδα η οποία έχει εξαιρετικό κλίμα και θα προσπαθήσουμε μέσα από το καλό ποδόσφαιρο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά. Εμείς είμαστε ένα νεανικό σύνολο και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt