.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-30η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
23 Απρίλιος 2015

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-30η αγωνιστική)…

Προβολές: 1436

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-30η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή την εβδομάδα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Α1 και όχι άδικα και το επιβεβαίωσε και στο ντέρμπι με την Ανάβρα εκεί όπου όποτε χρειάσθηκε να επέμβει το έκανε με τον καλύτερο τρόπο κρατώντας ανέπαφη την εστία του.


2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ

(Καλοχώρι)

alt

Ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Αναγέννησης και ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες καθώς όργωσε… τη δεξιά πλευρά βοηθώντας τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό. Ένας παίκτης που μπορεί να παίξει εξίσου καλά σε πολλές θέσεις.


3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

(Απόλλων Λάρισας)

alt

Απόντος του Σκάκου σαφώς και είχε περισσότερες ευθύνες αλλά όπως και να ’χει, έβγαλε εις πέρας και την δύσκολη αποστολή στον Τύρναβο. Παίκτης που με την εμπειρία που διαθέτει, φροντίζει πάντα να δίνει λύσεις στον πρωτοπόρο, εμπνέοντας σιγουριά.


4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

(Ραχούλα)

alt

Αυτή τη φορά όχι μόνο έτρεξε αρκετά και βοήθησε σημαντικά στην άμυνα αλλά σκόραρε κιόλας και μάλιστα δις και οδήγησε τη Ραχούλα σε μια μεγάλη νίκη με 3-1 κόντρα στη Βερδικούσια. Παίκτης «διαμάντι» από κάθε άποψη που παραμένει ακμαίος…


5. ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΟΣ

(Αργυροπούλι)

alt

Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τις Νέες Καρυές αλλά η συνολική του παρουσία ήταν αυτή που τον έκανε να ξεχωρίσει. Ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα, κράτησε μπάλα, δημιούργησε καταστάσεις και γενικά ήταν θετικότατος.


6. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

(Συκέα)

alt

Ήταν ο παίκτης που με το γκολ που σημείωσε κλείδωσε… την σημαντική νίκη που κατέκτησε η Συκέα απέναντι στον Δολιχιακό. Και στο κομβικό παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους», ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα κεφάτος και έβαλε ένα λιθαράκι στην επιτυχία αυτή.


7. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΧΤΙΝΤΗΣ

(Καλοχώρι)

alt

Για τον «Τάχτι» η παρουσία του και μόνο στα γήπεδα του Νομού κοσμεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και του δίνει άλλη αίσθηση. Βλέπετε είναι ένας προικισμένος παίκτης που διατηρεί χαμηλό προφίλ και από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Καλοχώρι, έχει βοηθήσει σημαντικά τους «βυσσινί». Γκολ, δοκάρι αλλά και αρκετή δουλειά και στο γειτονικό ντέρμπι με το Συκούριο για τον έμπειρο στράικερ…


8. ΗΛΙΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

(ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου)

alt

Με το χατ τρικ που σημείωσε κόντρα στο Ομορφοχώρι, έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και φλερτάρει με την πρωτιά. Και ειδικά στον β΄γύρο, ο χαρισματικός άσος της ΠΑΕΔ έχει κολλημένο… το πόδι στο γκάζι και πραγματοποιεί συγκλονιστικές εμφανίσεις.


9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΑΣ

(Αμυγδαλέα)

alt

Ο «Ρωχάμης» με το γκολ που σημείωσε, σφράγισε τη μεγάλη νίκη του Αετού απέναντι στον Αστέρα Τυρνάβου. Είχε πολλά κέφια, τρεξίματα και δημιούργησε αρκετούς μπελάδες στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα. Και φυσικά θύμισε κάτι από τον παλιό καλό του εαυτό…


10. ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Για μια ακόμη φορά ήταν ο MVP του αγώνα για τον Π.Ο.Ε καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο ντέρμπι με την Ανάβρα και χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στους «κυανόλευκους» που τους κρατάει ζωντανούς στο κόλπο της ανόδου. Και κάθε αγωνιστική που περνάει, φροντίζει να βάζει τη σφραγίδα του…


11. ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

(Νεάπολη)

alt

Μπορεί ο «Νίνης» να μην σκόραρε αλλά έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Λάρισας 2012 με αποκορύφωμα το πέναλτι που κέρδισε λίγο πριν το φινάλε και μετέτρεψε σε γκολ ο Τασούλης. Άλλωστε έχει αποδείξει πως όταν έχει κέφια, δεν παίζεται με τίποτα!


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΦΑΝΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Απόντος του Φώλλα (παρακολουθεί σεμινάριο προπονητικής στη Θεσσαλονίκη), η παλιά δόξα της Ελασσόνας όχι μόνο κάθισε στον πάγκο αλλά καθοδήγησε με επιτυχία τους «κυανόλευκους» στη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ανάβρα. Και φυσικά ο ίδιος γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή αφού από τα χέρια του έχουν περάσει και συνεχίζουν να περνάνε ουκ ολίγα ταλέντα…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt