.:: Larisa Goal ::. Νέες γηπεδικές εγκαταστάσεις για τον Απόλλωνα Λάρισας
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
19 Αύγουστος 2017

Νέες γηπεδικές εγκαταστάσεις για τον Απόλλωνα Λάρισας

Προβολές: 1194

alt

Νέες γηπεδικές εγκαταστάσεις για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ενημερωτική ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας, το οποίο συμφώνησε με τη Διοίκηση της 1ης Στρατιάς για να χρησιμοποιεί το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του «Ιστορικού», στη συνοικία της Φιλιππούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Σύλλογος μας έχει έλθει σε συμφωνία με την Διοίκηση της 1ης Στρατιάς για την χρήση του γηπέδου που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα, στην Φιλιππούπολη. Η παραχώρηση του γηπέδου ισχύει για ένα χρόνο (Σεπτέμβριος 2017 – Αύγουστος 2018) και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες των ακαδημιών του Απόλλωνα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Στρατηγό και τους επιτελείς της 1ης Στρατιάς για την άμεση και θετική ανταπόκριση τους στο αίτημα μας. Πλέον, με την προσθήκη του γηπέδου της 1ης Στρατιάς, δημιουργούμε ένα άρτιο αθλητικό κέντρο για τις ακαδημίες μας που περιλαμβάνει: 2 γήπεδα κανονικών διαστάσεων με φυσικό χορτάρι, 1 γήπεδο 5χ5 με φυσικό χορτάρι και προβολείς για βραδινές προπονήσεις, ανακαινισμένα αποδυτήρια και χώρους υγιεινής, ιατρείο, κυλικείο. Και ασφαλώς, όλα τα παραπάνω πλαισιώνονται από τους άρτια καταρτισμένους προπονητές μας.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!!

ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Δευτέρα 21/8/2017 και καθημερινά από 18.00 – 20.00

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt