.:: Larisa Goal ::. Ο Αργυρακούλης έκρινε το ματς…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
25 Μαϊ 2019

Ο Αργυρακούλης έκρινε το ματς…

Προβολές: 1678

alt

Ο Αργυρακούλης έκρινε το ματς…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Αργυρακούλη στο 50΄, η Δόξα Ραχούλας επικράτησε με 1-0 της Προοδευτικής Βερδικούσιας και ξεκίνησε με το δεξί… στους αγώνες μπαράζ ανόδου για την Α1 ΕΠΣΛ.

alt

Στο παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Φαλάνης και τα δύο συγκροτήματα διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης αλλά το συγκρότημα του Αποστόλη Τσιανάκα ήταν αυτό που είχε την ουσία.

Το α΄μέρος ήταν άσφαιρο, με τον Νανούλη μόλις στο 9΄να απειλεί αλλά ο Αθανασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του έμπειρου στράικερ.

alt

Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσακαβίτης βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον α΄ βοηθό κ. Γκαρέλη.

Και στο 39΄η Δόξα απείλησε εκ νέου αλλά ο Σταμπολάκης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

alt

Γκολ με το ξεκίνημα της επανάληψης…

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ ο Σταμουλάκης κέρδισε πέναλτι από τον Στατήρη και ο Βασίλης Αργυρακούλης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν λάθεψε γράφοντας το 0-1.

Μάλιστα στο 63΄ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου αλλά ο Νυχτερίδας απεσόβησε τον κίνδυνο.

alt

Οι παίκτες του Κώστα Μπακλαβά ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, με το σουτ του Οικονόμου Ν/Αθ. στο 64΄να φεύγει λίγο άουτ.

alt

Η μεγαλύτερη στιγμή όμως χάθηκε από πλευράς Βερδικούσιας στο 70΄, με τον Μιχαλέ από θέση βολής να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ μαζί και τις ελπίδες των «λύκων» για κάτι καλό, με τους Ραχουλιώτες να κρατάνε γερά μέχρι το τέλος το σοβαρό αυτό προβάδισμα.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Κώστα Στάικου που είχε βοηθούς τους Κώστα Γκαρέλη και Αντώνη Νικολάου.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς):

alt

Νυχτερίδας, Μούμος (84΄Γκουρνέλης), Ζερδαλής Σπ. (74΄Χατζής), Φραγκογούλας, Ζερδαλής, Καρκατσέλας (74’ Τέλιος), Συνάπαλος, Οικονόμου Ν/Γ, Νανούλης (60΄Οικονόμου Ν/Αθ.), Μιχαλές, Στατήρης.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Α. Τσιανάκας):

alt

Αθανασόπουλος, Τζανακούλης, Τζάνακας, Θεοχαρούλης Μ., Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμουλάκης (84΄Θεοχαρούλης Α.), Αργυρακούλης (71΄Μηταλούλης), Χασιώτης, Γκομοσίδης, Σταμπολάκης (92΄ Ηλιούδης).

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt