.:: Larisa Goal ::. Πλήρωσε το κακό α΄μέρος ο Ηρακλής Λάρισας…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
16 Νοέμβριος 2019

Πλήρωσε το κακό α΄μέρος ο Ηρακλής Λάρισας…

Προβολές: 1664

alt

Πλήρωσε το κακό α΄μέρος ο Ηρακλής Λάρισας…

Το εντυπωσιακό σερί των πέντε νικών σταμάτησε στον Αλμυρό για τον Ηρακλή Λάρισας καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ομώνυμη ομάδα.

Ματς στο οποίο κρίθηκε ουσιαστικά από το α΄μέρος μιας και οι «κυανόλευκοι» χωρίς να το καταλάβουν, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Δερμιτζάκης (27΄), Καναβός (34΄) και Αναστασίου (36΄).

Ο Ηρακλής αφυπνίστηκε στη συνέχεια, κυριάρχησε στην επανάληψη αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο φινάλε σε 3-2 με τους Χριστίδη (86΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ) και Κακαβίτση (89΄).

Πάντως τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει άλλη τροπή, αν στο 14΄ο ρέφερι της αναμέτρησης κατελόγιζε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή σε χέρι του Δημηνά μετά από προσπάθεια του Ναρίνογλου.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Σ. Αρσένος): Πολυμέρου, Λάμπος, Χολέβας, Παπακώστας, Κυριάκος, Δημηνάς, Καναβός (84’ Αΐδης), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (90’ Αράπης), Αναστασίου (77’ Πατσής), Βουρδάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης – Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς (84’ Τάρτας), Τσακάλι (46’ Χρηστίδης), Νεμπεγλέρας, Νάστας (62’ Μουξιός), Μανιώτης (77’ Γκιουρσάνης), Κακαβίτσης, Ζαφειρίου, Ναρίνογλου.

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και μετέπειτα παράγοντα του Αλμυρού Απόστολου Καπή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 χρονών τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/11).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt