.:: Larisa Goal ::. Σεμινάριο για το χτίσιμο αυτοπεποίθησης στα παιδιά –αθλητές…
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
18 Νοέμβριος 2019

Σεμινάριο για το χτίσιμο αυτοπεποίθησης στα παιδιά –αθλητές…

Προβολές: 2282

alt

Σεμινάριο για το χτίσιμο αυτοπεποίθησης στα παιδιά –αθλητές…

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα το χτίσιμο αυτοπεποίθησης στα παιδιά -αθλητές ως παράγοντα μεγιστοποίησης της απόδοσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γονείς και προπονητές της Olympic Football Academy.

Ομιλητής ήταν ο Αχιλλέας Υφαντίδης επικοινωνιολόγος,ψυχολόγος των μικρών εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, ο οποίος με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο κράτησε μέχρι τέλους αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Στη συνέχεια διεξήχθη μια διεξοδική συζήτηση με προπονητές ακαδημιών αναφορικά με τους τρόπους καλύτερης επικοινωνίας των στόχων των ακαδημιών τους με τους γονείς.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή πολλών προπονητών από τις ακαδημίες της πόλης μας και της γύρω περιοχής, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την δουλειά τους, το παιδικό ποδόσφαιρο.

alt

Οι προπονητές που συμμετείχαν ήταν οι: Βλάχος, Γαλάνης, Τσινούδης, Μάτος, Κωνσταντίνου, Κουτσαφτίκης, Βασιλείου, Βλάχος Λάμπρος, Καλτσάς, Ταρταμπούκας, Δημόπουλος, Κουτσάκης, Μαϊμουλιώτης, Ξύτσας, Φλώρος, Κατσιάνος, Αγγελακόπουλος, Μανάκας, Χατζηγιάννης, Καστανούλιας, Μαλαμάς.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt