.:: Larisa Goal ::. Πιστή στο πλάνο της η Δήμητρα Γιάννουλης…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
11 Αύγουστος 2022

Πιστή στο πλάνο της η Δήμητρα Γιάννουλης…

Προβολές: 1906

alt

Πιστή στο πλάνο της η Δήμητρα Γιάννουλης…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε και η φετινή προετοιμασία της Δήμητρας Γιάννουλης, με το σκεπτικό να παραμένει ίδιο όπως τα τελευταία χρόνια, ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στους «μικρούς».

alt

Ο Αχιλλέας Μανάκας μαζί με τον στενό του συνεργάτη Θανάση Δουζένη, καλούνται και πάλι να προσφέρουν έργο, παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Άλλωστε για τον λόγο αυτό έγιναν λίγες αλλά εξαιρετικές προσθήκες στο ρόστερ και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, ευελπιστούν άπαντες να κάνουν ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν.

Η διοίκηση στέκεται αρωγός, με το πλάνο να είναι συγκεκριμένο καθώς οι «πράσινοι» ποντάρουν πολλά

στα τμήματα υποδομής όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια και ανάλογα θα πράξουν και τώρα…

Τα νέα πρόσωπα:

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Νάστας, Λόλας (Φαλανιακός), Αθανασιάδης (Χάλκη), Αλατάς Δ. (Αμπελωνιακός) ενώ αναμένονται άλλες 3-4 μεταγραφές.


Τα φιλικά:

23/8: Αχιλλέας Φ. (εκτός)

27/8: Γόννοι (εντός)

31/8: ΑΕΛ (εντός)

3/9: Παναγροτικός (εντός)

10/9: Μαυροβούνι (εκτός)

17/9: Βλαχογιάννι (εντός)


Τι δήλωσαν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και σε όλους αυτούς που εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα βαδίσουμε πάνω στο ίδιο μοτίβο, μια άκρως νεανική ομάδα όπου με την παρουσία ορισμένων έμπειρων παικτών που αποκτήθηκαν, να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Ποντάρουμε και πάλι πολλά στα νέα παιδιά που προέρχονται κυρίως από την ακαδημία καθώς ρίχνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και θέλουμε να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν».


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΝΑΚΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με υγεία πάνω απ’ όλα. Μια καινούρια χρονιά για όλους και ειδικά για την ομάδα μας, υπάρχει μια ανανέωση στο υλικό, χωρίς όμως να παρεκκλίνουμε της φιλοσοφίας μας. Θα προωθηθούν αρκετά νέα παιδιά και με την παρουσία των πιο έμπειρων, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά. Μαζί με τον στενό μου συνεργάτη Θανάση Δουζένη έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας, η διοίκηση στέκεται αρωγός και αισιοδοξώ πως θα παρουσιάσουμε κάτι καλό τη νέα χρονιά».


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑΣΤΑΣ:

alt

«Ήρθα σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο όπως είναι η Δήμητρα Γιάννουλης που τη διακρίνει η οργάνωση. Στην πλειοψηφία η ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά και με την εμπειρία μου, θέλω να συνεισφέρω και εγώ και στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».


ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ:

alt

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι ως προς το σκεπτικό καθώς θα πορευτούμε και πάλι με νέα παιδιά. Το κλίμα είναι εξαιρετικό αλλά και το μεγάλο μας ατού και μέσα από συλλογική προσπάθεια, ευελπιστώ να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt