.:: Larisa Goal ::. Πιστή στη φιλοσοφία της η Πελασγιώτιδα…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
07 Αύγουστος 2022

Πιστή στη φιλοσοφία της η Πελασγιώτιδα…

Προβολές: 2328

alt

Πιστή στη φιλοσοφία της η Πελασγιώτιδα…

Μετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια η Πελασγιώτιδα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της Α΄ΕΠΣΛ, με στόχο να καθιερωθεί στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

alt

Με νεανικό ενθουσιασμό αλλά και τον «αέρα» της νεοφώτιστης, η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 4-4-2 εκεί όπου θα μπούνε και τα θεμέλια για κάτι καλό στο απώτερο μέλλον.

Τιμονιέρης… δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μπακατσή (στο τεχνικό τιμ τον πλαισιώνουν ο γυμναστής Βασίλης Σαρατζιώτης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Χώτος), ένας άνθρωπος που τα έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του όλα αυτά τα χρόνια στους «πετεινούς» και ανάλογα θέλει να πράξει και τη νέα σεζόν.

alt

Και όλα αυτά βαδίζοντας στο ίδιο πλάνο καθώς προέχει η ανάδειξη και προώθηση ταλέντων και με την παρουσία των πιο έμπειρων, η «Πέλα» θα επιδιώξει να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή.

Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Δάσσιος Ι. (Τερψιθέα), Φιλίππου (Πύρρος), Σέντζας, Ελιζόπουλος (Παναγροτικός Νίκαιας) ενώ θα ανακοινωθούν 2-3 ακόμη παίκτες τις επόμενες μέρες.


Τα φιλικά:

11/8: Γόννοι

18/8: Κιλελέρ

23/8: Αμπελόκηποι

27/8: Τύρναβος

30/8: Αχιλλέας Φαρσάλων

3/9: Μαυροβούνι

10/9: Αργυροπούλι

17/9: Τσαριτσάνη

Τι δήλωσαν…

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Καινούρια χρονιά, καινούρια κατηγορία, μια πρόκληση για όλους όσους ανήκουμε στην οικογένεια της Πελασγιώτιδας και φυσικά βασικός μας στόχος δεν είναι άλλος από μια άνετη παραμονή. Όπως και στις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, δουλεύοντας με τα παιδιά της ακαδημίας ενώ ανάλογα κινηθήκαμε και στο μεταγραφικό παζάρι, με νεαρούς παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο μας και αυτό θα είναι και το μεγάλο μας «όπλο».

Από κει και πέρα με την παρουσία των πιο έμπειρων αλλά και με αυτών που υπάρχουν στα σκαριά, θα επιδιώξουμε να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, σε ένα πρωτάθλημα όπου σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος».


ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΚΡΙΜΠΑΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς σε όλα τα σωματεία. Για εμάς η επιστροφή μας στα σαλόνια της μεγάλης τοπικής κατηγορίας αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα και συνάμα μια πρόκληση. Στόχος μας δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της σωτηρίας όσο πιο γρήγορα γίνεται, παραμένοντας όμως πιστοί στο πλάνο μας, ποντάροντας πολλά στα νέα παιδιά και με την παρουσία των πιο έμπειρων, εκτιμώ πως θα παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α΄ΕΠΣΛ».

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΕΝΤΖΑΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η Πελασγιώτιδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας και ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΑΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι αφού και φέτος θα στηριχθούμε σε νέα παιδιά και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, με βασικό στόχο την άνετη παραμονή. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια παρά μονάχα σκληρή δουλειά…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt