.:: Larisa Goal ::. Νικηφόρο πέρασμα του Αετού…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
29 Οκτώβριος 2022

Νικηφόρο πέρασμα του Αετού…

Προβολές: 1972

alt

Νικηφόρο πέρασμα του Αετού…

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας και τα είχε όλα, ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-2 απέναντι στην μαχητική Πελασγιώτιδα.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και πέτυχαν δύο γκολ με τους Χύσα (28΄) και Γκαμπούρα (36΄).

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Χουτεσιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στη συνέχεια οι «πετεινοί» έβγαλαν αντίδραση με τον Οσμάνι να σκοράρει δις (58΄, 71΄) αλλά το 2-3 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

alt

Η «Πέλα» είχε δοκάρι στο 35΄με τον Κουσιώρα ενώ «φωνάζει» για πέναλτι στο 80΄πάνω στον Τσιγγάνη μετά από έξοδο του τερματοφύλακα του Αετού, βρίσκοντας τον στο κεφάλι όπως υποστήριξαν. Από τη μεριά τους οι νικητές είχαν τρία ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ, με τους Τσαπατώρη (2) και Χύσα.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής):

alt

Παπαγιάννης, Σέντζας (57΄Ντογκάνη), Ιορδανίδης (75΄ Παπαδούλης), Κουπατσιάρας, Δάσσιος Γ., Κουτσικούλης, Δάσσιος Δ., Τσιγγάνης, Οσμάνι, Χριστώνης, Κουσιώρας (50΄Χατζής).

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Θ. Στεργιάδης):

alt

Τσικρίκης, Γραβάνης, Νικολακούλης, Τσιάμης, Τσαπατώρης, Χουτεσιώτης, Μπλάντας, Μανωλόπουλος, Γκαμπούρας, Χοτάι (80΄Δεμίσης), Χύσα (60΄λ.τ Λάλας)

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt