.:: Larisa Goal ::. Ο «καπιτάνο» χάρισε τον βαθμό…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
08 Φεβρουάριος 2024

Ο «καπιτάνο» χάρισε τον βαθμό…

Προβολές: 696

alt

Ο «καπιτάνο» χάρισε τον βαθμό…

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Πολύκαρπος Δραγατσίκης στο 86΄ με κεφαλιά μετά από προσπάθεια του Γαργάλα, ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε να σώσει την παρτίδα στην εντός έδρας 1-1 κόντρα στον αξιόμαχο Δαμασιακό.

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τον Τσάτσο στο 12΄ μετά από έξοχη πάσα του Τσατσελάρι, να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν, με τον «Δράγα» να έχει τον τελευταίο λόγο.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή Λάρισας διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Ζαχαρούλη στο φινάλε (στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο) αλλά και για το γκολ του Ζτούπη το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ όπως υποστηρίζουν.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μαξακούλη, Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Ζέρβας, Σταθάκος (46΄Πατσιατζής), Γαργάλας, Καμέας (46΄Ζτούπης), Βέλας (80΄Βύρλας), Ζαχαρούλης.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Φακίτσας): Νικολακούλης, Τέγος, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου (57΄λ.τ Τσιάλτας Θ.), Καρακάνος, Φορτούνας, Τσάτσος (90΄Κοτρώτσιος), Λέτσιος, Λούτσος, Τσατσελάρι, Ζυγούρης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt