.:: Larisa Goal ::. Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-20η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
09 Φεβρουάριος 2024

Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-20η αγωνιστική)…

Προβολές: 1311

alt

Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-20η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της “DETOX”-Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΣΙΑΣ

(Τσαριτσάνη)

alt

Μπορεί ο «παππούς» να τα έχει τα χρονάκια του αλλά κάθε φορά που υπερασπίζεται την εστία του Οικονόμου, το κάνει με απόλυτη επιτυχία όπως συνέβη και στο σημαντικό «διπλό» επί του Σμόλικα, πραγματοποιώντας καθοριστικές επεμβάσεις όποτε χρειάσθηκε.


2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Ο «μικρός» ήταν για μια ακόμη φορά κάτι παραπάνω από απολαυστικός, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Ανασταλτικά πήρε δέκα με τόνο αλλά και στην επίθεση δεν πήγε πίσω καθώς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με εξαιρετική κεφαλιά, δίνοντας το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση.


3. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟΣ

(Δωτιέας Αγιάς)

alt

Ο «Πέρι» διανύει περίοδο φορμαρίσματος και το επιβεβαίωσε και στην ευρεία νίκη του Δωτιέα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Με τη βασική διαφορά πως όχι μόνο διακρίθηκε αμυντικά αλλά έμελλε να χρισθεί και σκόρερ, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στη σπουδαία αυτή επιτυχία.


4. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Οι αρχηγοί στα δύσκολα φαίνονται και ο «Πολ» τράβηξε μπροστά και χάρη στη δική του κεφαλιά, ο Ηρακλής κατάφερε να σώσει την παρτίδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Δαμασιακό. Και ο Βλαχογιαννίτης αμυντικός, πρόσθεσε μια ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση στο ενεργητικό του.


5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΕΣ

(Γόννοι)

alt

Το «πολυεργαλείο» των Γόννων ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη μάχη των Φαρσάλων αλλά και ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τους «μπλε». Παίκτης που κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο και ειδικά στη χθεσινή αναμέτρηση ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός σε όλους τους τομείς.


6. ΘΑΝΟΣ ΝΤΙΝΤΗΣ

(Συκούριο)

alt

Ένα κέντρο… μόνος του ήταν στο νικηφόρο πέρασμα από το «Γ. Μητσιμπόνας». Μια θέση την οποία κατέχει καλά εδώ και χρόνια ο «Καντέ» και μας το υπενθυμίζει συνεχώς και με τη φανέλα του Συκουρίου που πανηγύρισε μια ακόμη σημαντική νίκη, μέχρι την επόμενη…


7. ΡΑΦΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

(Μαυροβούνι)

alt

Και το τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη στη αναμέτρηση των Αγίων Αναργύρων με το Μαυροβούνι, πάει ξεκάθαρε στον χαρισματικό αυτόν μεσοεπιθετικό. Ο «Ράφα» ρίχθηκε στη μάχη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-0 και μέσα σε ένα τρίλεπτο 58΄-61΄), πρόλαβε να βγάλει μια ασίστ και να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Τι άλλο να κάνει το παλικαράκι, με τον πατέρα του, Θοδωρή να έχει κάθε λόγο να καμαρώνει από τη σίτα…


8. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ

(Τσαριτσάνη)

alt

«Γκάρι», ο ψυχρός εκτελεστής! Χάρη στο δικό του εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα του Σμόλικα, με τον ίδιο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, ταλαιπωρώντας αφάνταστα την αντίπαλη άμυνα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τη διαφορά…


9. ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ ΠΑΛΑΣΙΟΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Ο Κολομβιανός στράικερ του Π.Ο.Ε είχε πολλά κέφια στην ευρεία νίκη με το Αργυροπούλι καθώς σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τους «μπλε» σε μια νίκη εκ του ασφαλούς. Δύο συμμετοχές, τέσσερα γκολ για τον 26χρονο επιθετικό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την επιλογή τους αυτή και ευελπιστούν και σε ανάλογη συνέχεια και αρχής γινομένης από το ντέρμπι με την Ανθούπολη.


10. ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ

(Ανθούπολη)

alt

Καθάρισε… για μια ακόμη φορά τη μπουγάδα για τους «βυσσινί» που θα μεταβούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Π.Ο.Ε. Όσο για τον Αλεκάρα, παίζει πάντα με ηθικό ακμαιότατον, έχει φτάσει τα δεκαπέντε γκολ στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να «πυροβολεί» αδιακρίτως…


11. ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

(Δωτιέας Αγιάς)

alt

Ο «Φούρι» πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και συνέβαλλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι «κόκκινοι» κόντρα στον Απόλλωνα. Ο ίδιος βρήκε και πάλι δίχτυα, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος-απειλητικός, ανεβάζοντας κι άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΡΚΟΣ

(Δωτιέας Αγιάς)

alt

Μόνο ικανοποίηση και χαμόγελα μπορεί να αντικρίσει κανείς στο στρατόπεδο της Αγιάς, με τα μικρά θαύματα που πετυχαίνει αυτή η ομάδα, τηρουμένων των αναλογιών, με χαμηλό μπάτζετ, με μικρό ρόστερ αλλά και με έναν προπονητή που ξέρει ο άτιμος, να βάζει τα δικά του υλικά, «χτίζοντας» κάτι καλό. Και το γεγονός πως ο Δωτιέας βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας μετά την μεγάλη νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, διευρύνοντας το αήττητο σερί στις έξι αγωνιστικές (τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες), αποτελεί ξεκάθαρα έργο του νεαρού τεχνικού που φροντίζει να «κλείνει» στόματα με τα έργα του τα οποία είναι θαυμαστά στις μέρες μας!

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt