.:: Larisa Goal ::. Πανάξια στην Α1 ο Άρης Κουλουρίου…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
25 Ιούνιος 2011

Πανάξια στην Α1 ο Άρης Κουλουρίου…

Προβολές: 1091

alt


Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η αλήθεια είναι  πως ο Άρης Κουλουρίου πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές κατά την περσινή  περίοδο μιας και έσωσε την  παρτίδα την ύστατη ώρα. Φυσικά σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του νεαρού τεχνικού Αχιλλέα Τσιβόπουλου στον πάγκο των «κυανοκίτρινων» μιας και με την έλευση του άλλαξε τα δεδομένα.

Λογικό και  επόμενο ήταν τη φετινή χρονιά η  διοίκηση να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και δικαιώθηκε πανηγυρικά μιας και  ο Άρης Κουλουρίου μετά από μια  συγκλονιστική προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει το δεύτερο πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στην Α1.

Μια επιτυχία αν μη τι άλλο σημαντική από κάθε άποψη  μιας και οι «κυανοκίτρινοι» στηριζόμενοι αποκλειστικά στο εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και στη διάθεση των παικτών, κατόρθωσαν να κατακτήσουν πανάξια την άνοδο αυτή στην Α1 μετά από πολλά χρόνια. Και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας από τους παίκτες και τον προπονητή, μέχρι τη διοίκηση και τους φιλάθλους. Όσο για τη νέα χρονιά ας κρατήσουν τώρα οι χοροί και βλέπουν…

 

alt

Σχετικά με την  άνοδο ο πρωτεργάτης της επιτυχίας  αυτής, ο νεαρός τεχνικός Αχιλλέας Τσιβόπουλος  δήλωσε:

«Σίγουρα  υπάρχει ικανοποίηση  και δικαίωση των  κόπων μιας ολόκληρης  χρονιάς. Χωρίς  να είναι αυτοσκοπός  η άνοδος, μέσα  από συλλογική  προσπάθεια καταφέραμε  να χαράξουμε την  δική μας πορεία  για να φτάσουμε  αυτή τη στιγμή  στην άνοδο στην  Α1 για πρώτη  φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ποντάραμε  πολλά πάνω στην  πειθαρχία, κι αυτό πιστεύω μας έδωσε το κάτι παραπάνω. Το υλικό για τα δεδομένα της κατηγορίας ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, η διοίκηση ήταν κοντά στην ομάδα και όλοι μαζί μοχθήσαμε για έναν κοινό σκοπό».

alt

Ο Άρης με αριθμούς…

Ο Άρης Κουλουρίου τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ έχοντας συγκεντρώσει 60 βαθμούς (20 νίκες, - ισοπαλία, 6 ήττες) και 63-28 τέρματα.

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 12-0-1 (32-7 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 8-0-5 (31-21 τέρματα)

Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε για δεύτερη  συνεχόμενη χρονιά ο ικανότατος επιθετικός Παναγιώτης Κίτσας με 27 γκολ.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt