.:: Larisa Goal ::. Υπέρεια, Κοιλάδα και Πανιώνιος πέτυχαν σπουδαίες νίκες…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
14 Νοέμβριος 2015

Υπέρεια, Κοιλάδα και Πανιώνιος πέτυχαν σπουδαίες νίκες…

Προβολές: 1306

alt

Υπέρεια, Κοιλάδα και Πανιώνιος πέτυχαν σπουδαίες νίκες…

Με εντυπωσιακό τρόπο από το γήπεδο των Νέων Καρυών έφυγε η Δόξα Υπέρειας μιας και συνέτριψε την Χαραυγή με το ευρύ 4-0 και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

 

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών ήταν οι Δημήτρης Γκατζόγιας και Κώστας Τασιόπουλος οι οποίοι σκόραραν αμφότεροι από δύο φορές.

ΥΠΕΡΕΙΑ (Α. Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Κερμελίδης (60΄Ζαχόπουλος Απ.), Κλιάφας (60΄Τσιούρης), Γούναρης, Μαλέσκα (75΄Τσούνης), Τσιανάκας, Γκατζόγιας, Παπαδόπουλος, Τασιόπουλος, Μαργαριτόπουλος, Ευτυμιάδης.

 

ΝΑΡΘΑΚΙ 0

ΚΟΙΛΑΔΑ 3

Για μια ακόμη φορά ο Γκέρσι Καζάνι έκανε «όργια» καθώς σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε την Κοιλάδα στο επιβλητικό 3-0 κόντρα στο Ναρθάκι και απολαμβάνει έτσι τη μοναξιά της κορυφής.

Και πιο συγκεκριμένα στο 12΄ο ικανότατος επιθετικός αξιοποίησε τη σέντρα του Γκομοσίδη έκανε το 0-1 και επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από χτύπημα φάουλ του Αβραμούλη πέτυχε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 21΄ο Καζάνι, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του σόου.

ΚΟΙΛΑΔΑ (Θ. Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης (85΄Μουρφογιάννης), Αβραμούλης, Μπούρης, Ανδρεάκης, Τέλιος, Μπούρας, Καζάνι Γκέρσι, Πιστάλης (46’ Νικολαϊδης), Ζησόπουλος (73΄Σαρούδης), Αβραμούλης.

 

ΒΑΜΒΑΚΟΥ 0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 0

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στη Βαμβακού ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Αναγέννηση Φαρσάλων στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν… για τη φάση του 42΄ καθώς όπως υποστηρίζουν κακώς δεν αποβλήθηκε ο Αρσενόπουλος για επικίνδυνο παίξιμο είτε με απευθείας κόκκινη κάρτα, είτε με κίτρινη που θα σήμαινε αυτόματα την αποβολή μιας και θα ήταν η δεύτερη.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Χ. Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας Β., Γκούνης, Μαργαριτόπουλος, Μορφογιάννης, Αρσενόπουλος (43′ Μουτκανάς), Πέτσας, Βόπης, Κατσανάκης, Μακρής (89΄Αρσενόπουλος Ε.), Θεοχάρης Απ. (80′ Ανδρεόπουλος), Ακρίβος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Τριανταφύλλου, Μουτκανάς Θ., Ζαγγανάς (62΄ Τσιάμπας Απ.), Μπουλάρι, Συμεωνίδης, Προσμίτης, Βότσης, Αρβανιτοζήσης Δ., Τζερεμές (85΄Δημητρόπουλος), Αρβανιτοζήσης Γ. (10΄λ.τ Νταφόπουλος).

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 0

Ο Χάρης Βασιλείου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αγχωτική αλλά και συνάμα σημαντική νίκη του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης με 2-0 κόντρα στον αξιόμαχο Άγιο Θωμά.

Αναμέτρηση στην οποία οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά στο 80΄έλυσαν τον γόρδιο δεσμό με τον Βασιλείου να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Βασιλείου Β. ενώ στο 85΄μετά από πάσα του Κίτσα Γ. ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 40΄μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κίτσα Γερ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Κορομηλάς): Ράπτης, Βασιλείου Παρ., Γκόλτσιος Νικ. (75΄Ελιζόπουλος Σ.), Κανής, Κίτσας Γερ., Σκέντζας Χρ., Κίτσας Γ., Στρατής Χρ. (55’ Βασιλείου Στ.), Μιχαλόπουλος (50΄Βασιλείου Β.), Δημόπουλος, Βασιλείου Χαρ.

 

ΚΟΥΛΟΥΡΙ 1

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της έφυγε η Πελασγιώτιδα από το Κουλούρι μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1.

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 65΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αποστόλη Αναστασίου, πέναλτι το οποίο καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού μετά από προσπάθεια του Ντάφη ενώ απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν την ολική ανατροπή.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γ. Χατζής): Κιος Β., Μιχαήλ, Κατράνας, Τέλιος, Κιος Σ., Τσέλα, Κατσιάβας, Αβδουλάς (60΄Ντάφης), Αναστασίου, Δαμασιώτης, Γελαλής (80΄Έξαρχος).

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1

ΑΜΠΕΛΙΑ 1

Τι κι αν το Μαυροβούνι είχε την υπεροχή αλλά και τις ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, εν τέλει παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Αμπελιά και έχασε κι άλλο έδαφος στην κούρσα της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10΄αλλά οι «πετεινοί» από το σημείο αυτό και έπειτα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μαντζαφούλη στο 62΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάγκα Αρ., είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν εκ νέου αλλά…

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Κ. Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Βαρσάμης, Νότας, Χασιώτης, Μαντζαφούλης, Τατσέλος, Μπάγκας Αρ., Μπατζέλας, Τζήκα (80΄Ρίζος), Πάττας (85΄Βασίλης), Γουγουλούλης (60΄Μπάγκας Αχ.).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt