.:: Larisa Goal ::. Μια καινούρια αρχή θέλει ο Δολιχιακός…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
19 Αύγουστος 2016

Μια καινούρια αρχή θέλει ο Δολιχιακός…

Προβολές: 1617

alt

Μια καινούρια αρχή θέλει ο Δολιχιακός…

Το κεφάλαιο Α1 ΕΠΣΛ ανήκει στο παρελθόν για τον Δολιχιακό μετά από τέσσερα χρόνια όπου και έβαλε το στίγμα του αλλά δεν κατάφερε να διατηρηθεί σε αυτήν, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να καταστρώνει τα πλάνα του για το νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ.

alt

Μια χρονιά όπου και συνδυάζεται με τη συμπλήρωση 40χρόνων ανελλιπής προσφοράς στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τους «μπλε» να θέλουν να παρουσιάσουν κάτι καλό και για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε μια σειρά από σημαντικές αλλαγές.

Τα ηνία του συλλόγου δόθηκαν σε δύο νεαρούς ανθρώπους, τους Στέφανο Σουγλή και Αντώνη Παναγιώτου, δύο παιδιά που θα προσφέρουν και σαν ποδοσφαιριστές και έχουν την όρεξη να μεταδώσουν τα μυστικά της μπάλας και στους νεότερους, ποντάροντας πολλά στο ντόπιο υλικό αλλά και στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου.


Τι δήλωσαν…

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΓΚΟΣ

(Πρόεδρος):

«Η φετινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Δολιχιακό καθώς συμπληρώνει σαράντα χρόνια συνεχής παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα αποτελώντας ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του νομού. Κάνουμε μια νέα αρχή δίνοντας τα ηνία του προπονητή σε δυο νέα παιδιά. Η φιλοσοφία παραμένει ίδια, μέσα από την σκληρή δουλειά να έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Εμείς ως διοίκηση θα είμαστε δίπλα σε κάθε ποδοσφαιριστή σε ότι και αν χρειαστεί. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους».


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΓΛΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Σίγουρα η φετινή κατηγορία δεν έχει την ίδια δυναμικότητα με την περσινή, παρόλα αυτά απαιτείται σοβαρότητα πειθαρχία για να φτάσει η ομάδα εκεί που της ανήκει. Βασικό στόχος είναι το ποιοτικό ποδόσφαιρο μέσα από το οποίο θα έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δυνατό μας «όπλο» το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή σεζόν».


ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:

alt

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλα τα σωματεία του νομού και υγεία. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ. Εμείς οι πιο παλιοί είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε τα νέα πρόσωπα ώστε ενταχθούν το συντομότερο δυνατό στην ομάδα. Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει αλλά και μέσα από την συλλογική προσπάθεια είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε εκεί που μας ανήκει. Να ευχηθώ επίσης καλή δύναμη το προπονητικό δίδυμο για το δύσκολο έργο».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt