.:: Larisa Goal ::. Επιστροφή στις νίκες για Βαμβακού και Ναρθάκι…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
18 Δεκέμβριος 2016

Επιστροφή στις νίκες για Βαμβακού και Ναρθάκι…

Προβολές: 1052

alt

Επιστροφή στις νίκες για Βαμβακού και Ναρθάκι…

Σε τροχιά ανόδου παραμένει ο Ατρόμητος Βαμβακούς μιας και επιβλήθηκε έστω και δύσκολα της νεανικής Ακαδημίας Φαρσάλων με 1-0 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ).

Μάλιστα το μοναδικό γκολ της ενδιαφέρουσας αυτής αναμέτρησης σημειώθηκε στο 75΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακρή, ο Δημακόπουλος την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

Από το 75΄η Ακαδημία αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Πέτσα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ (Α. Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Τσιτσικλής, Σπυρόπουλος, Δημακόπουλος, Γιαννούλας, Τσάτσος, Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Καρακώστας, Πέτσος, Παπακωνσταντίνου (65′ Χρόνης).

ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Χ. Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Γκούνης, Μακρής, Μπερσιάνης, Μορφογιάννης, Κεσέογλου, Βόπης, Αζάς, Αρσενόπουλος Ευάγγ. (90′ Τσιτσιφλής), Παπαδόπουλος Απ., Τασιόπουλος Κ.

 

ΝΑΡΘΑΚΙ 4

ΤΟΞΟΤΗΣ 1

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες το Ναρθάκι καθώς συνέτριψε τον νεανικό Τοξότη με το ευρύ 4-1 και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη μιας και στο α΄μέρος τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες των Παπαμίδα και Παπαθανασίου (2) για λογαριασμό των «γαλάζιων».

Στην επανάληψη όμως Παλαμίδας, Σιδηρόπουλος (2) και Παπαθανασίου εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και έφτασαν έτσι στην επικράτηση.

ΝΑΡΘΑΚΙ (Γ. Τριάντης): Αποστολάκης, Καπετάνος (46′ Σιδηρόπουλος), Θάνος, Μπουλούτσος, Μπακογιάννης, Λελεντζής, Μπούσιος, Τσούλης Δ,, Τσούλης Θ. (60′ Λάμπρου), Παπαθανασίου, Παλαμίδας (65′ Κατσαρός).

 

ΧΑΡΑΥΓΗ 2

ΜΥΡΑΪΚΟΣ 2

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Θεσσαλικό, Χαραυγή και Μυραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 και παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Η λαρισινή ομάδα ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο ξεκίνημα με τον Χατζηκαμαγιάννη αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Νέστορας έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 60΄ο Χριστοδούλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε την ολική ανατροπή για το 1-2 αλλά λίγο πριν το φινάλε ο Ζυγούρης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΧΑΡΑΥΓΗ (Δ. Παππάς): Τζιαφέτας, Πετράκης, Μακρής, Βαρσάμης, Γκουτζαμπασούλης, Περιτογιάννης, Σκοτεινιώτης, Βιντσάνι, Παππάς, Ζυγούρης, Χατζηκαμαγιάννης

ΜΥΡΑΪΚΟΣ (Κ. Σολωμός): Καραφέριας, Καραγιάννης, Βαλτινός (60' Γκερλιώτης), Τεντζονάϊ, Βλάνδος, Μάντζας (40' λ.τ. Θυμιάκης), Μπαντούλης, Λιμτσιούλης, Νέλι, Χριστοδούλου, Νέστορας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt