.:: Larisa Goal ::. Χιτσκοκικό φινάλε στη Γλαύκη, αέρας… ο Πυργετός
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
10 Φεβρουάριος 2018

Χιτσκοκικό φινάλε στη Γλαύκη, αέρας… ο Πυργετός

Προβολές: 1207

alt

Χιτσκοκικό φινάλε στη Γλαύκη, αέρας… ο Πυργετός

Επιστροφή στις νίκες για τη Δάφνη Γλαύκης μιας και επιβλήθηκε με 3-2 της Αναγέννησης Πουρναρίου μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Ματς για γερά νεύρα με τους «πράσινους» να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 15΄με μακρινό σουτ του Γιάννη Τζήμα και αφού η μπάλα έκανε «γκελ» στο χορτάρι και ξεγέλασε τον αντίπαλο πορτιέρο κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και με δύο γκολ στο διάστημα (46΄-60΄) πέτυχαν την ολική ανατροπή για το 1-2.

Όμως οι Γλαυκιώτες δεν τα παράτησαν και στο 80΄ο Βογιατζής έφερε το ματς στα ίσια και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αρβυθάς διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΓΛΑΥΚΗ (Γ. Τζήμας): Κωστάντος, Τσιώλης, Τζήμας, Γκιόνι (60΄Μητροδημος Δ.), Χειμώνας, Αρβυθάς, Καραγιάννης (80΄Μπαρτζιάλης), Κουτίνας, Μητροδήμος Ρ. (46΄Μπλετσας), Μπατζογιάννης, Βογιατζής.


ΧΕΙΜΑΔΙ 0

ΠΥΡΓΕΤΟΣ 4

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ, σκαρφάλωσε ο Πυργετός ο οποίος πέρασε «αέρα» από το Χειμάδι επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 4-0.

Οι «βυσσινί» του Γιάννη Μπάγκα είχαν πολλά κέφια και έφτασαν άνετα στην επικράτηση με τον Μπουλάρι να σκοράρει δις (30΄, 80΄) ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Βάρσος (60΄) και Παζάρας (20΄).

ΧΕΙΜΑΔΙ (Γ. Νούσιος): Τζικόπουλος, Τόπης, Αδάμος, Νούσιος Γ.Β. (70′ Δασκαλόπουλος), Σαμαράς, Νούσιος Γ.Αχ., Παναγιωτίδης, Γκόλαντας, Λίταινας Αντ., Βασιλόπουλος, Μικερτζής (50′ Τσιαγκούλης Β.).

ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Γ. Μπάγκας): Καρυώτης, Περκέτσι (80′ Αδάμος), Κούμε, Καμάμι, Τσάκε, Τζιόλας, Ρακίπι Αγγ., Μπουλάρι, Στούμπος (60′ Κοθράς), Παζάρας (60′ Πουρλιώτης), Βάρσος (80′ Ρακίπι Ν.).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt