.:: Larisa Goal ::. Ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας Γαλήνης…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
08 Σεπτέμβριος 2018

Ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας Γαλήνης…

Προβολές: 3755

alt

Ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας Γαλήνης…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Β΄ΕΠΣΛ, ξεκίνησε η σεζόν και για τον Απόλλωνα Γαλήνης.

Μακριά από τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια αλλά με δίψα να παρουσιάσει κάτι καλό, καλείται ο έμπειρος τεχνικός Περικλής Τσεκούρας μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχής προσπάθεια, να δημιουργήσει έναν ανταγωνιστικό Απόλλωνα ο οποίος και θα είναι ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

alt

Άλλωστε για τον λόγο αυτό έγιναν μια σειρά από ορισμένες σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, ο κορμός διατηρήθηκε ως έχει και από κει και πέρα δουλειά και μόνο δουλειά, με τη διοίκηση να στέκεται αρωγός όπως πάντα…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Χαλιαμούρδας, Γκουντουμάνης, Ντούλιας (Ανθούπολη), Καββαδίας (Ελευθεραί)


Τα φιλικά:

15/9: Χάλκη

17/9: Βαλανίδα

21/9: Λάρισα ’88


Τι δήλωσαν…

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Θέλω να ευχηθώ από τη μεριά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Φέτος ο Απόλλωνας διαθέτει ένα κράμα έμπειρων και νέων παιδιών, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με σκοπό να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια παρά μονάχα σκληρή δουλειά…».


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ

(Γενικός Γραμματέας):

alt

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλους όσους εμπλέκονται (προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφους) με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Αυτό που προέχει για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ.

Υπάρχει ικανοποίηση γιατί τα παιδιά και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, δείχνουν διάθεση και όρεξη για προσφορά και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη συνέχεια».


ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ:

alt

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ ΕΠΣΛ. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».


ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΑΡΗΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Διαθέτουμε ένα κράμα έμπειρων-νέων παικτών το οποίο ευελπιστώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο και θα παίζει κατά κύριο λόγο καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι προκύψει».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt