.:: Larisa Goal ::. Τέλος ο Αγγελής…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
15 Νοέμβριος 2011

Τέλος ο Αγγελής…

Προβολές: 1017

alt

Τέλος ο Αγγελής…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Φαίνεται πως οι άνθρωποι του Ηρακλή Λάρισας δεν αντέχουν την ήττα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με την αποχώρηση του Χρήστου Αγγελή από τον πάγκο της λαρισινής ομάδας μετά την ήττα από τον Τοξότη.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και έλυσαν κοινή συνεναίσει τη συνεργασία τους, με τον έμπειρο τεχνικό να νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσου συνεργάστηκε και ευχήθηκε στον Ηρακλή να παραμείνει μέχρι το τέλος στη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Επτά νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός του Χρήστου Αγγελή στον «κυανόλευκο» πάγκο έχοντας μάλιστα στο πλευρό του για αρκετό διάστημα και τον Τάσο Κουρούτσαλη ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό. Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς για το σκεπτικό των διοικούντων να προχωράνε σε τέτοιες αποφάσεις εξαιτίας μιας ήττας που στην τελική, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου! Αυτοί έχουν τις τύχες της ομάδας και αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ποιο είναι το καλό του ιστορικού αυτού σωματείου που έχει τραβήξει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Όσο για τον αντικαταστάτη ήδη ξεκίνησαν οι επαφές και τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις…

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt