.:: Larisa Goal ::. Εύκολες νίκες για Μάνδρα και Ιπποκράτη…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
21 Απρίλιος 2019

Εύκολες νίκες για Μάνδρα και Ιπποκράτη…

Προβολές: 701

alt

Εύκολες νίκες για Μάνδρα και Ιπποκράτη…

Επιστροφή στις νίκες και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας για τη Μάνδρα η οποία και επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου Δασοχωρίου.

Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τον Βαγγέλη Παπανικολάου να βάζει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Δημήτρης Πικούλης πέτυχε το 2-0 και έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τεκέδης λίγο πριν το φινάλε.

Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές κυρίως με τον Καρυώτη.

ΜΑΝΔΡΑ (Β. Κυριάκος): Ράϊδος, Ζούγκα Μαρ., Φασούλας (61’ λ.τ. Φωτάκης), Τζήκας, Καδόγλου, Τσιλιλής (84’ Αλλκία), Τεκέδης, Ζούγκα Μαν., Μπατζιανούλης, Παπαδόπουλος Γρ. (46’ Πικούλης), Παπανικολάου.

ΔΑΣΟΧΩΡΙ(Ν. Χατζημπύρος): Ντελής, Καραγιώργος, Γεωργούλας, Βάνης, Παλιοτζήκας (68’ Τανάγιας), Σακελλαρίου, Δάμτσας, Φραγκογκούλας (52’ Τσαμούρας), Φακής (52’ Μπάσιος), Καρυώτης, Παπαθανασίου.

 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 4

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 0

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ιπποκράτης μιας και ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες και το εμπόδιο του Αγίου Θωμά επικρατώντας εύκολα με 4-0 και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Το συγκρότημα του Θανάση Κολονιώτη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το επιβεβαίωσε και τώρα φτάνοντας άνετα στην επικράτηση με τον Μπούζιο που είχε πολλά κέφια να σκοράρει δις ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Μαραμής και Κρεμαστάς.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: (Θ. Κολονιώτης): Μπίτρας, Μαραμής (68' Κουταλιάς), Ζήκος (62' Παπαδημητρίου). Τζήκας, Τσιαδήμος, Τσουμάνης, Φραχόλι, Τσακουρίδης, Κρεμαστάς (71' Μπασιάκος), Μπούζιος, Σαλοκανάς (74' Βούγιας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt