.:: Larisa Goal ::. Με το μυαλό στην ΑΕΛ…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
28 Νοέμβριος 2014

Με το μυαλό στην ΑΕΛ…

Προβολές: 1892

alt

Με το μυαλό στην ΑΕΛ…

Και η προετοιμασία του Τυρνάβου συνεχίζεται για το δευτεριάτικο τοπικό ντέρμπι(στις 21.30) με αντίπαλο την ΑΕΛ όπου σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος για τους «κόκκινους».

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Αποστόλης Χαραλαμπίδης ο οποίος ουσιαστικά θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Τυρνάβου στο ματς με την ΑΕΛ, προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να περάσει τη δική του φιλοσοφία έτσι ώστε να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Βλέπετε πέρα από το γεγονός πως οι Τυρναβίτες βρίσκονται καθηλωμένοι στον πάτο της βαθμολογίας, έχουν και τσαλακωμένη ψυχολογία και γι’ αυτόν τον λόγο ψάχνουν ένα ξέσπασμα μιας και η συνέχεια αναμένεται εξίσου δύσκολη αφού ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Πιερικό αλλά και οι δύσκολες εξορμήσεις στις έδρες του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή.

Όπως και να ’χει καλούνται να τα δώσουν όλα διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάσουν οι Χαλούλος (τιμωρημένος) και Σαμαράς (τραυματίας).

Όσο για τους Κεϊτά και Παπασάββα που συνεχίζουν να μετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας, έχουν αφήσει καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt