.:: Larisa Goal ::. Προσγειωμένοι με το μυαλό στον Αιγινιακό…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
18 Δεκέμβριος 2014

Προσγειωμένοι με το μυαλό στον Αιγινιακό…

Προβολές: 1367

alt

Προσγειωμένοι με το μυαλό στον Αιγινιακό…

Και το αήττητο σερί του Τυρνάβου καλά κρατεί μιας και οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να σταθούν όρθιοι και στην έδρα της πρωτοπόρου Λαμίας όπου χάρη στο τέρμα του Γεωργίου στις καθυστερήσεις του αγώνα, απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για τους παίκτες του Αποστόλη Χαραλαμπίδη ο οποίος με την έλευση του έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας και δικαιολογημένα ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος στις τάξεις του συλλόγου. Κάτι άλλωστε που τόνισε και στις δηλώσεις του έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα:

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά και δικαιούμασταν το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει καλή ψυχολογία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αιγινιακό, το οποίο είναι δύσκολο και πρέπει να το κερδίσουμε. Χρειάζεται να το κερδίσουμε για να βελτιώσουμε κι άλλο τη βαθμολογική μας θέση. Ευχαριστούμε τη Λαμία για την φιλοξενία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Οι Τυρναβίτες που έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (15.00) με αντίπαλο τον Αιγινιακό στο στάδιο Αλκαζάρ όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.


Ο Τύρναβος ευχαριστεί…

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έμεινε η ΠΑΕ Τύρναβος από τη φιλοξενία της Λαμίας και εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση. Παράλληλα, ευχήθηκε περαστικά στον Χρήστο Αρκούδα για τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 για την άριστη και επαγγελματική φιλοξενεία στην αποστολή της ομάδας μας όπως επίσης και στη διοίκηση μας. Επιπλέον η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας Αρκούδα Χρήστο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου κ. Μαρία Παλιαλέξη για τη πολύτιμη βοήθειά της στο ρεπορτάζ του αγώνα, προωθώντας μας φωτογραφικό υλικό».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt