.:: Larisa Goal ::. Πέταξε… ακόμα πιο ψηλά η Ραχούλα!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
20 Δεκέμβριος 2014

Πέταξε… ακόμα πιο ψηλά η Ραχούλα!

Προβολές: 1612

alt

Πέταξε… ακόμα πιο ψηλά η Ραχούλα!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Το αυτογκολ του Μαλλιάρα στο 37΄μετά από προσπάθεια του Μηταλλούλη ήταν αυτό που έκρινε το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανάμεσα στη Ραχούλα και την Προοδευτική Ανάβρας, με την τοπική Δόξα να κατακτά μια σημαντική νίκη με 1-0 που την έφερε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας προσπερνώντας παράλληλα και τον αντίπαλο.

alt

Ματς στο οποίο διεξήχθη υπό το φως των προβολέων λόγω της ομίχλης και μπορεί να έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά η δύναμη ήταν αυτή που κυριάρχησε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.

Από τη μια το συγκρότημα του Μάκη Αλεξούδη που έκανε ένα από τα καλύτερα του φετινά εντός έδρας παιχνίδια, με τους παίκτες να δείχνουν περίσσιο πάθος και αποφασιστικότητα και από την άλλη η ομάδα του Άρη Πατσή κέρδισε με τη σειρά της τις εντυπώσεις καθώς έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και σίγουρα μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία και των δύο στο πρωτάθλημα έως τώρα.

alt

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους «βυσσινί» στο 25΄όταν Ριζούλης έβγαλε απίστευτη μπαλιά στον Ραμάι που κατέβασε ωραία με το στήθος αλλά νικήθηκε από τον πολύ καλό Ξεσφίγγη.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μηταλλούλης βρέθηκε φάτσα με το γκολ αλλά ο Ριζούλης με τάκλιν αυτοθυσίας απομάκρυνε τον κίνδυνο και δύο λεπτά αργότερα σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Τέγος εκτέλεσε φάουλ, ο Μηταλλούλης πήρε την κεφαλιά και ο Μαλλιάρας με νέα κεφαλιά «κρέμασε» άθελα του τον Αθανασόπουλο που επιχειρούσε έξοδο κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της Ανάβρας κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης, πιέζοντας αρκετά με τον Σαπουνά να έχει ένα καλό σουτ στο 66΄που μπλόκαρε ο Ξεσφίγγης.

alt

Αντίθετα οι γηπεδούχοι φύλαγαν καλά τα νώτα τους και αρκέστηκαν κυρίως στις αντεπιθέσεις «φωτιά», με τον Μηταλλούλη στο 64΄να επιχειρεί μια σέντρα-σουτ που αποκρούστηκε από την πάνω πλευρά του δοκαριού και στο 79΄ ο Αργυρακούλης έφτασε μια ανάσα από το 2-0 αλλά το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του.

Η διαιτησία

alt

Ο διαιτητής του αγώνα Γιάννης Ρεντόπουλος προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη σε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου κυριάρχησε η δύναμη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.

Καλοί οι δύο βοηθοί κ.κ. Μάνος και Χατζηλιώντας.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Μ. Αλεξούδης):

alt

Ξεσφίγγης, Μηταλλούλης (87΄Καραπετσάνης), Τζανακούλης, Βλησαρούλης, Πιλτσούλης, Θεοχαρούλης Μ. (68΄λ.τ Τζέος), Διαμάντης, Τέγος, Καζάνι, Κυριάκος, Βάσσος (46΄Αργυρακούλης).

ΑΝΑΒΡΑ (Α. Πατσής):

alt

Αθανασόπουλος, Ανδρώνης, Χαϊδούλης, Μαλλιάρας, Δημόπουλος (65΄Γκόγκας), Κορδαλής, Ραμάι Ριζούλης (46΄λ.τ Γάκης), Μπέρσι (65΄Σαπουνάς), Σχοινάς, Κουρμπάτι.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt