.:: Larisa Goal ::. Φρένο… στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο - Superleague II
05 Μάρτιος 2015

Φρένο… στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό

Προβολές: 2203

alt

Φρένο… στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό

Έξι αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί και ο φετινός μαραθώνιος της Football League και ο Τύρναβος που εκπλήσσει και πάλι ευχάριστα βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με βασικό μέλημα είναι να μπει στα πλέι άουτ όπου και θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Έξι «τελικοί» περιμένουν τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη και μάλιστα οι δύο προσεχής είναι εντός έδρας με αξιόλογους αντιπάλους όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λαμία που διεκδικούν την άνοδο.

Όπως και να ’χει οι «κυανέρυθροι» έδειξαν στα ματς του α΄γύρου όπου επιβλήθηκαν με 3-2 του Ολυμπιακού Βόλου ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στη Λαμία πως έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν μιας και είναι μια ομάδα που διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο και «χτυπάει» όλα τα ματς και ανάλογα θα πράξει και τώρα.

Και η κυριακάτικη αναμέτρηση (15.00) σαφώς και παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό Ολυμπιακό Βόλου αλλά οι Τυρναβίτες έχουν αποδείξει πως έχουν τα φόντα να διεκδικούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Αγωνιστικά ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Παληγεώργο και τον τραυματία Κισκαμπάνη.

Κάλεσμα στον κόσμο…

Οι ιθύνοντες του Τυρνάβου έκαναν κάλεσμα στον κόσμο τους ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα γίνει την Κυριακή (8/3, 15.00).

Σε αυτό αναφέρεται: «Το τελευταίο μας θεσσαλικό ντέρμπι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι κομβικό με μια ομάδα που έρχεται για ρεβάνς, μετά την πολύ σημαντική νίκη που πετύχαμε μέσα στο Βόλο. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι οι Τυρναβίτες πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών υποστηρίζοντας την ομάδα μας».

Σφυρίζει… ο Φωτιάδης

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Φωτιάδης (Σερρών) με βοηθούς τους κ.κ. Κατσικογιάννη και Χαδήμογλου (Μακεδονίας) ενώ χρέη 4ου θα εκτελέσει ο κ.Αγγελάκης (Μακεδονίας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt