.:: Larisa Goal ::. Μπλόκο… στο «Γ. Μητσιμπόνας»
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
24 Σεπτέμβριος 2016

Μπλόκο… στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Προβολές: 1464

alt

Μπλόκο… στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Την πρώτη του απώλεια βαθμών μέτρησε ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο «Γ. Μητσιμπόνας» απέναντι στη Λάρισα 2012.

Ματς που υστέρησε σε ποιότητα και πήγε στη δύναμη ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους.

Το σκορ άνοιξαν οι Φαρσαλινοί στο 29΄με τον Ρέψη ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από ασθενής απόκρουση του Γεωργούλα σε σουτ του Νεμπεγλέρα και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Βαλάντης Φλώρος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιάκου έγραψε το τελικό 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν εκ νέου.

alt

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης): Γεωργούλας, Φλώρος Α. (78’ Ταστεμερίδης), Κίτσιος Π. (52’ Σκέντζας Ε.), Φλώρος Παναγ., Φλώρος Παντ., Φλώρος Β., Στρατής Π. (60’ Γεωργούλας), Γκόλτσος Ν., Κίτσιος Δ., Τσάκος Κ., Μάντζας Α.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τ. Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος, Κακαζούκης, Μανιώτης (53’ Μεζίνι), Οικονόμου (29’ λ.τ. Καραμπούζης), Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Τλούπας, Ρέψης, Κουρούμαλος, Βούλγαρης (72’ Λόλας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt