.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-12η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
15 Δεκέμβριος 2017

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-12η αγωνιστική)…

Προβολές: 1816

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-12η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΣΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

(Ακαδημία Τυρνάβου)

alt

Αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για και για τη φετινή «Ακαντέμικα», έχει βρει την υγειά του και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με το παρεάκι του. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που παραμένει εξαιρετικός ακόμα και σήμερα και το απέδειξε και στη «λευκή» ισοπαλία με τον Αμπελωνιακό. Ένα πραγματικό «βουνό» στο τέρμα!


2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΣΑΣ

(Μελιβοία)

alt

Ο «καπιτάνο» του Φιλοκτήτη πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, βγάζοντας ένα σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο σε κάθε ματς και ανάλογα έπραξε και στην εντός έδρας ισοπαλία με το Ελευθεραί. Τουλάχιστον οι «μικροί» ας πάρουν λίγο από το πάθος του.


3. ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Για μια ακόμη αγωνιστική ο υψηλόσωμος αμυντικός του Αετού ήταν κάτι παραπάνω από αξιόπιστος στην άμυνα στη νίκη επί των Αγίων Αναργύρων και έβαλε με τη σειρά του ένα ακόμη σημαντικό λιθαράκι. Ήρθε και έδεσε… από τους γειτονικούς Γόννους και συνεχίζει να αποδίδει εξαιρετικά κάθε αγωνιστική.


4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ

(Νεάπολη)

alt

Ο «Μπαιγκόν» ήταν αυτός που σκόραρε στην εκπνοή του α΄μέρους στο σημαντικό τρίποντο κόντρα στην Αμπελιά και έδειξε τον δρόμο και στους συμπαίκτες του. Όσο για τα αμυντικά του καθήκοντα, καλά εκεί δεν παιζόταν με τίποτα αφού καθάρισε... τα πάντα σε έδαφος και αέρα.


5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

(Ελευθεραί)

alt

Δεν ήταν μονάχα η συγκλονιστική του εμφάνιση στα μετόπισθεν αφού προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού αλλά η συνολική του παρουσία κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και μάλιστα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στη μάχη των παραλίων.


6. ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Όπως σε κάθε ματς, έτσι και στο θεωρητικά εύκολο με αντίπαλο το Καλοχώρι, ο νεαρός μέσος έδειξε τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα και έκανε απολύτως σωστά τη δουλειά του στον χώρο της μεσαίας γραμμής εκεί όπου ζει, βασιλεύει και φυσικά κυριεύει τους πάντες!


7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Αποδείχθηκε ο παίκτης «κλειδί» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μελία καθώς σκόραρε δις και οδήγησε τον Αστέρα σε μια ακόμη σημαντική νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πάντα τις λύσεις όταν οι «ερυθρόλευκοι» τα βρίσκουν σκούρα…


8. ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

(Νεάπολη)

alt

Εντάξει το παλικάρι ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό στη μεγάλη νίκη κόντρα στην Αμπελιά αφού ήταν ο απόλυτος άρχοντας στον χώρο του κέντρου με αμέτρητα τρεξίματα. Και αποκορύφωμα η τρελή κούρσα στο 93΄θυμίζοντας έντονα τον Κεντέρη αφού πέρασε σαν σταματημένους όλους τους παίκτες της Αμπελιάς και σέρβιρε… έτοιμο γκολ στον Ποντίκα.


9. ΑΛΕΞΗΣ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ

(Κιλελέρ)

alt

Ένδεκα συμμετοχές, ένδεκα γκολ για τον σπάνιο αυτόν εκτελεστή που θυμίζει έντονα τον “Killer” που καμαρώναμε στο γήπεδο της Χάλκης. Έτσι και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους, ήρθε από τον πάγκο και «σφράγισε» τη νίκη της Α.Ε.Κ.

«Τζάτζα» να εύχεσαι μονάχα στο τσουβάλι με τα δώρα ο Άγιος Βασίλης να έχει υγεία για σένα και τα άλλα τα κανονίζεις εσύ!


10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τον ταχύτατο μεσοεπιθετικό του Μακρυχωρίου αφού ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νέα επιτυχία του Αετού με αντίπαλο τους Αγίους Αναργύρους. Σκόραρε δις και στη μεγάλη πρόκριση του Κυπέλλου απέναντι στη Γιάννουλη και γενικά δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.


11. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΙΟΜΠΟΥΡΑΣ

(Κιλελέρ)

alt

Είναι ένας από τους αφανείς ήρωες της Α.Ε. Κιλελέρ αλλά πάντα αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του «Μουρίνιο». Στη μάχη των Αμπελοκήπων έμελλε να χρισθεί και σκόρερ και μάλιστα με ένα γκολ «ζωγραφιά», βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ-ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΕΛΕΔΗΣ

(Νεάπολη)

alt

Αυτή τη φορά οι φωνές τους έπιασαν τόπο και είδαν τα παλικάρια τους να κατακτάνε μια σπουδαία νίκη έστω και στα χασομέρια απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο όπως είναι η Αμπελιά. Σίγουρα οι μεταπτώσεις στην απόδοση των «παρτενοπέι» προβληματίζει έντονα το τεχνικό δίδυμο, σίγουρα ο κακός αγωνιστικός χώρος της Νεάπολης το πονοκεφαλιάζει ακόμα πιο πολύ αλλά η ουσία είναι πως η λαρισινή ομάδα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος όπου κάθε αγωνιστική προσπαθεί να παίξει σωστό και καλό ποδόσφαιρο και όχι το σύστημα με τα τρία «ου», κουτουρού!

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt