.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-10η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
21 Νοέμβριος 2019

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-10η αγωνιστική)…

Προβολές: 2467

alt

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-10η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της “DETOX”-Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ

(Φαλανιακός)

alt

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων» αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τύρναβο καθώς επενέβη σωτήρια όποτε χρειάσθηκε. Και παρά το νεαρό της ηλικίας του, κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις και κάνει τη διαφορά κάτω από τα γκολποστ.


2. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

(Βλαχογιάννι)

alt

Ο βραχύσωμος παίκτης της Δόξας έκανε κάτι παραπάνω από φιλότιμη προσπάθεια στη μάχη του Αμπελώνα, πραγματοποιώντας ουκ ολίγες κούρσες. Και από την πρώτη μέρα που μετακόμισε στο Βλαχογιάννι, έχει προσφέρει πολύτιμες λύσεις κυρίως στα μετόπισθεν.


3. ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΤΖΙΟΥΡΑΣ

(Σμόλικας)

alt

Μπορεί επιθετικά να «χωλαίνει» ο Σμόλικας αλλά αμυντικά τα πάει περίφημα και αυτό φάνηκε και στο ματς με την Αγιά εκεί όπου έλαμψε… και πάλι το άστρο του ταλαντούχου αμυντικού. Δυναμικός, γεμάτος πάθος και αποφασιστικότητα και σίγουρα το μέλλον του ανήκει αφού δουλεύει σκληρά.


4. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΓΛΗΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Για μια ακόμη φορά έβγαλε… τα κάστανα από τη φωτιά και οδήγησε τον Π.Ο.Ε σε μια δύσκολη αλλά συνάμα σημαντική νίκη κόντρα στην αξιόμαχη Λάρισα 2012. Στα μετόπισθεν είναι κορυφή και στα ζόρια βγαίνει μπροστά και ξελασπώνει… τους «κυανόλευκους».


5. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

(Αμπελωνιακός)

alt

Ο «Νόμος του Μέρφι» επιβεβαιώθηκε και στη δραματική ισοπαλία (2-2) του Αμπελωνιακού με το Βλαχογιάννι. Σε ένα συναρπαστικό ματς, με τον «γιατρό» όχι μόνο να διαπρέπει αμυντικά αλλά να σκοράρει κιόλας και μάλιστα δις, σώζοντας έτσι την παρτίδα για τους «πράσινους» που παλεύουν όλα τα ματς.


6. ΘΑΝΟΣ ΝΤΙΝΤΗΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Ο «Καντέ» ήταν και πάλι εξαιρετικός στην αγχωτική νίκη του Αετού επί του Αβέρωφ και στην ουσία ήταν αυτός που κόντραρε στα τρεξίματα τους νεαρούς παίκτες της λαρισινής ομάδας. Ξεκίνησε φουριόζος τη χρονιά και παραμένει σταθερή αξία σε κάθε ματς των «κιτρινόμαυρων»…


7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ

(Αμπελιά)

alt

Έχει καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της Αμπελιάς και δικαιολογημένα μιας και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τελευταία αυτή μέσα στο Αργυροπούλι. Φουλ τρέξιμο και πολλές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση από έναν πιστό στρατιώτη που όπου κληθεί να αγωνισθεί, το κάνει και με το παραπάνω.


8. ΘΥΜΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Επέστρεψε για τα καλά στη δράση και δείχνει σα να μην πέρασε μια μέρα. Στο νικηφόρο πέρασμα από το «Γ. Μητσιμπόνας» ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου και από τα δικά του πόδια προήλθε το νικητήριο τέρμα των «κυανολεύκων».


9. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

(Κιλελέρ)

alt

Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μεταξύ Κιλελέρ και Δαμασιακού και χάρισε ένα τρίποντο από «χρυσάφι» στους «κιτρινόμαυρους» που το έψαχναν, εδώ και καιρό. Και ο «πυραυλοκίνητος» στράικερ της Α.Ε.Κ ήταν και πάλι συγκλονιστικός, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία αυτή.


10. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΟΣ

(Φαλανιακός)

alt

Η χρονιά εξελίσσεται κάτι παραπάνω από εξαιρετικά τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Φαλανιακό. Στη γειτονική μάχη με τον Τύρναβο, βρήκε και πάλι δίχτυα και έβαλε μια ακόμη τζίφρα στη νέα επιτυχία των «κιτρινόμαυρων». Έφτασε τα ένδεκα γκολ σε δέκα ματς και παραμένει «καυτός» κι ας οδεύουμε στα Χριστούγεννα.


11. ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΠΑΣ

(Αμπελιά)

alt

Να ’χα χίλια μάτια τον Πράπα να καμαρώνω! Το παλικάρι έκανε «μύθια» στο εκτός έδρας ματς με το Αργυροπούλι, πέτυχε χατ τρικ και πήρε μόνος τους στις πλάτες την Αμπελιά, κατακτώντας μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Διανύει περίοδο φορμαρίσματος, με τον «Φιντέλ» να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον ίδιο που συγκλονίζει…

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ

(Κιλελέρ)

alt

Δεν είναι δα και το πιο εύκολο πράγμα να αγνοείς τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές και να προέρχεσαι μάλιστα και από αποκλεισμό από το Κύπελλο μεσοβδόμαδα από τα Δένδρα και να τα παραβλέπεις όλα αυτά και να πανηγυρίζεις νίκη-εξάποντο κόντρα στον Δαμασιακό. Και το Κιλελέρ τα κατάφερε και σίγουρα έβαλε το χεράκι του από τον πάγκο και ο «Τσιβό» που είναι μανούλα… στην ψυχολογία και τα άλλαξε όλα μέσα σε λίγα 24ωρα.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt