.:: Larisa Goal ::. «Νέμπε» και Κατσάρας έδωσαν το στίγμα τους…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
25 Νοέμβριος 2022

«Νέμπε» και Κατσάρας έδωσαν το στίγμα τους…

Προβολές: 1914

alt

«Νέμπε» και Κατσάρας έδωσαν το στίγμα τους…

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται Αχιλλέας Φαρσάλων και Α.Ε Κιλελέρ καθώς το Σάββατο στις 15:00 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο στάδιο των Φαρσάλων.

Μια «τιτανομαχία» ανάμεσα σε δύο ομάδες που φαντάζουν τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μέχρι στιγμή δικαιολογούν με την παρουσία τους τον τίτλο αυτόν καθώς τους χωρίζουν στη βαθμολογία μόλις δύο πόντοι.

Η πρωτοπόρος Α.Ε. Κιλελέρ του Κώστα Κατσάρα συγκλονίζει με τις επιδόσεις της στο ξεκίνημα καθώς μετράει το απόλυτο με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ (16-0 τέρματα).

Στην αντίπερα όχθη οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Νεμπεγλέρα και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Μαυροβούνι στην πρεμιέρα, έχουν πάρει φόρα πανηγυρίζοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με την επίθεση να πετάει «φωτιές» καθώς έχουν πετύχει 21 γκολ ενώ έχουν παθητικό μόλις δύο.

Κάτι που σημαίνει πως η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και δικαιολογημένα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Τους ενώνει η ΑΕΛ

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο προπονητών είναι το γεγονός πως έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ κατά το παρελθόν και μάλιστα αγωνίσθηκαν ως συμπαίκτες, δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν πολλά και συνεχίζουν να προσφέρουν στο λαρισινό ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Αγωνιστικά ο Αχιλλέας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Κουμπούρα ενώ αντίθετα οι του Κιλελέρ δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Ζιόμπουρα, Τζέκα και Γκιουρσάνη για διαφορετικούς όμως λόγους.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη και οι δύο τεχνικοί, έδωσαν το στίγμα τους:

ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ:

alt

«Πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις για φέτος και είναι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου. Από τη μεριά μας, έχουμε βρει ρυθμό στα τελευταία ματς, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτός που θα δείξει μεγαλύτερη θέληση και διάθεση και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει το πλεονέκτημα να φτάσει στη νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο φίλαθλος κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ:

alt

«Αυτό που προέχει είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος. Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση στο στρατόπεδο μας μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλά το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και θα χρειασθεί συνέπεια, διάρκεια, σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο. Στα μεγάλα αυτά ντέρμπι και σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως είναι αυτό των Φαρσάλων, θα μετρήσουν οι ικανότητες των παικτών. Ευελπιστώ ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, να απολαύσει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των δύο ομάδων».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt