.:: Larisa Goal ::. Δοξασμένη άνοδος…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
14 Μαϊ 2011

Δοξασμένη άνοδος…

Προβολές: 2279

alt

Δοξασμένη άνοδος…


Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: Action Frame

Οι  κόποι και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς  δικαιώθηκαν πανηγυρικά για τη Δόξα Ομορφοχωρίου η οποία μετά από  ένα εντυπωσιακό  ντεμαράζ, έφτασε στο  φινάλε να διεκδικεί  την άνοδο στην Α1 μετά από αρκετά χρόνια.

 

alt

Και οι παίκτες του  Κώστα Γούλα που  έπαιζαν μόνο για  ένα αποτέλεσμα, τήρησαν  την υπόσχεση τους και χάρη στο γκολ του έμπειρου Αποστόλη Αναστασίου με απευθείας  εκτέλεση κόρνερ, παρακαλώ!!! στο 56΄ επιβλήθηκαν  εκτός έδρας των  Ατρόμητων/Θύελλα με 1-0 και κατέκτησαν έτσι την άνοδο αυτή που ήθελαν τόσο πολύ.

alt

Σε  ένα παιχνίδι όπου η αγωνία «χτύπησε»  κόκκινο μιας και  τα αυτιά όλων ήταν στο ματς του Βιολογικού.

alt

Η Δόξα χωρίς να είναι  καλύτερη του αντιπάλου  της σε ένα ματς όπου η νευρικότητα  και το άγχος ήταν εμφανής στις προσπάθειες των παικτών, κατόρθωσε να φτάσει στην πολυπόθητη αυτή νίκη και έχει κάθε δικαίωμα να απολαμβάνει την τεράστια αυτή επιτυχία.

alt

Από την άλλη πλευρά σε καμία περίπτωση  δε χωράνε δάκρυα για  τους νεαρούς παίκτες  του Θοδωρή Βουτυρίτσα που εντυπωσίασαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, έφτασαν μια ανάσα από την άνοδο αλλά η μπάλα δυστυχώς έτσι είναι…

alt

Στο αγωνιστικό κομμάτι  η λαρισινή ομάδα  ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις στο  ματς και απείλησε με τους Γκουντάρα (2΄), Μούτο (13) και Κατσιάνο (35΄) με τον τερματοφύλακα Μπίτη να βρίσκεται σε ετοιμότητα ενώ η Δόξα που δε φάνηκε ιδιαίτερα, είχε ένα καλό σουτ του Καπετάνιου στο 43΄που έφυγε άουτ.

alt

Με  το ξεκίνημα της επανάληψης οι Ατρόμητοι άγγιξαν  το γκολ και πιο  συγκεκριμένα στο 46΄όταν  ο Μούτος βρέθηκε απέναντι από τον Μπίτη ο οποίος και τον νίκησε στο ανεπανάληπτο τετ α τετ.

alt

Στο 50΄ο Παπαοικονόμου  απομάκρυνε με το στήθος το πλασέ  του Καπετάνιου, για  να φτάσουμε στο 56΄όταν  ο Αναστασίου με απευθείας  εκτέλεση κόρνερ έκανε  το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς μιας και περίπου 300 φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

alt

Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να χρισθεί  σκόρερ ο Μητσιάκος  αλλά δε βρήκε στόχο  ενώ στο 70΄η κεφαλιά  του Καπετάνιου αποκρούστηκε πρώτα από τον  Ντάλλα και στη  συνέχεια από το οριζόντιο δοκάρι.

alt

Η λαρισινή ομάδα έκανε  την απέλπιδα προσπάθεια για να φτάσει στην ισοφάριση και  στο 81΄ έφτασε πολύ κοντά σε αυτή, με το σουτ του Σουλιώτη να περνάει ελάχιστα άουτ και αυτό το 0-1 να μένει ως το τέλος.

alt


Η διαιτησία

Πολύ καλή η  διαιτησία του Αντώνη Βαλιώτη που είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Λάκη και Καραμπούλα.

alt

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Θ. Βουτυρίτσας): Ντάλλας, Κατσιάνος, Μπέκος (88΄Λαχανάς), Παπαοικονόμου, Χρήστου, Βλιώρας (61΄Χολέβας), Σουλιώτης, Ζησάκης, Γκουντάρας, Μούτος, Κοκαλάς (66΄Γώγας)

alt

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ (Κ. Γούλας): Μπίτης, Καλαφάτης, Κοσμίν, Αναστασίου, Χατζόπουλος, Δελητζανής, Ισάκου, Δουφέκας (26΄λ.τ Τσιλιλής), Παπαδόπουλος (71΄λ.τ  Μωραϊτης), Καπετάνιος, Μητσιάκος (88΄Ροδίτης).

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt