.:: Larisa Goal ::. Πρωταθλητής ο Πανιώνιος…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
14 Μαϊ 2011

Πρωταθλητής ο Πανιώνιος…

Προβολές: 1613

alt

Πρωταθλητής ο  Πανιώνιος…

PHOTO:KOSTAS VILLA

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα όπου κράτησε  αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ανατρέψει  τα δεδομένα κόντρα στην ψυχωμένη Ακαδημία Τυρνάβου και να επικρατήσει με 2-1, κόβοντας έτσι πρώτος το νήμα και επέστρεψε πανηγυρικά στην Α1.

 

alt

Το συγκρότημα του Αποστόλη Κορομηλά που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, έστω κι αν καρδιοχτύπησε, κατάφερε να πετύχει τον στόχο  της ανόδου που είχε θέσει.

alt

Όσο για την  Ακαδημία του Άρη Πατσή που δήλωσε πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του, διεκδίκησε με τη σειρά της με αξιώσεις την άνοδο, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και σίγουρα το μέλλον της ανήκει.

alt

Ο Μπάκος ήταν αυτός  που στο 38΄ «πάγωσε» το Βιολογικό  κάνοντας το 0-1.

alt

Στη συνέχεια οι Νεοσμυρνιώτες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους προκειμένου  να ανατρέψουν τα δεδομένα, με τους Τυρναβίτες να βγαίνουν επικίνδυνα στην κόντρα και  σε δύο περιπτώσεις ο Λαϊος  δεν κατάφερε να χρισθεί σκόρερ έχοντας  και δοκάρι.

alt

Τελικά στο 85΄ο Σκέντζας Στ. έφερε το ματς στα ίσια και στο 90΄ο Στέφανος Βασιλείου με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Διαιτητής του  αγώνα ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος  με βοηθούς τον κ. Παπαδημητρίου  Χ. και την κα Τσιοφλίκη.

alt

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Κορομηλάς): Ιορδανίδης, Φλώρος Λ., Φλώρος Π., Καρδαμίλης, Βασιλείου Π. (70΄λ.τ Σκέντζας Σ.), Δημόπουλος, Στρατινάκης, Στρατής Β., Βασιλείου  Στ., Ελιζόπουλος Σπ. (60΄Ελιζόπουλος Σωτ.), Κίτσος.

alt

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Α. Πατσής): Σιασιαμούτης, Ντραμπάκουλος, Κουβεντάρης, Κόκκας, Αυλογιάρης, Ράμπια, Παπαχατζής, Κουρμπάτι, Μπάκος, Γκαντρής (60΄Βάνης), Λαϊος.

alt

alt

alt

alt

alt

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt