.:: Larisa Goal ::. Ξεχώρισε και πάλι ο Σ.Σ. Ραψάνης!!!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
24 Φεβρουάριος 2014

Ξεχώρισε και πάλι ο Σ.Σ. Ραψάνης!!!

Προβολές: 1280

alt

Ξεχώρισε και πάλι ο Σ.Σ. Ραψάνης!!!

Ο Σ.Σ. Ραψάνης δεν διαπρέπει μονάχα εντός των γραμμών αλλά και εκτός και το απέδειξε με την διοργάνωση μιας ακόμη επιτυχημένης χοροεσπερίδας και πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο στην Ταβέρνα «Διόνυσος».

alt

Μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά όπως μας συνηθίζουν άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι διοικούντες του συλλόγου με «όπλο» την αγάπη για τον τόπο τους και τον αθλητισμό αλλά και φουλ μεράκι και ζήλο τα οποία και δείχνουν σε ότι κι αν κάνουν.

alt

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι άνθρωποι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ραψάνης προχώρησαν σε μια σειρά από βραβεύσεις και ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήμουν και εγώ όπου μέσω του δικού μου site Larisagoal.gr, προσπαθώ με τη σειρά μου να βάλω ένα λιθαράκι στην πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου το οποίο και υπηρετώ χρόνια ολάκερα τώρα, πρώτα ως ποδοσφαιριστής και τα τελευταία 15 χρόνια ως δημοσιογράφος.

«Για τον λόγο αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους του Σ.Σ. Ραψάνης για την τιμή αυτή που μου έκαναν να με βραβεύσουν, είναι πολύ σημαντικό στις δύσκολες μέρες που διανύουμε να υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την προσφορά σου στον χώρο και πραγματικά τους εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου πάντα επιτυχίες στον σύλλογο και τα καλύτερα σε κάθε τους βήμα. Και αυτή η πλακέτα μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω παθολογικά…».

alt

Επίσης τιμήθηκαν οι αθλητικές ιστοσελίδες ArenaLarissa.gr και Athleticlarissa.gr για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας καθώς δίνουν με τη σειρά τους τον δικό τους καθημερινό αγώνα.

alt

Τιμήθηκε ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας Αντώνης Κατσαμάκας ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη σωτηρία της ομάδας και παρά το γεγονός πως μετακόμισε φέτος στον Μύτικα Καλυβίων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής...

alt

Τέλος τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ηλία Κυριακίδη με τον ίδιο να κλέβει… την παράσταση για μια ακόμη φορά με την σεμνότητα που τον διακρίνει σαν άνθρωπο και αποδεικνύεται περίτρανα πως έχει πολλούς φίλους στο πλευρό του και είναι κρίμα και άδικο να τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γκαραγκούνη και «ψυχή» του συλλόγου την ώρα της βράβευσης:

«Κάθε χρόνο θέλω να τιμώ ένα πρόσωπο ξεχωριστό. Φέτος λοιπόν διάλεξα τον Ηλία Κυριακίδη, για το ήθος του και την μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία αν βάλλεται αυτή την στιγμή, αλλά όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Ηλίας Κυριακίδης. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, για την μεγάλη του παρουσία στην ΑΕΛ και να του ευχηθούμε να παραμείνει ο άνθρωπος Ηλίας…».

alt

Ενώ από την πλευρά του ο Ηλίας Κυριακίδης τόνισε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ το σωματείο της Ραψάνης για την τιμή που μου κάνουν. Πραγματικά ποτέ δεν περίμενα πως θα υπήρχε αυτή η στιγμή που ήρθα σε δύσκολη θέση μιας και κάποιοι βρέθηκαν να μην θέλουν ούτε καν να βραβευτώ. Ευχαριστώ όμως όλο τον κόσμο που με αγαπάει, που με στηρίζει γιατί αν δεν ήταν έτσι, σήμερα δεν θα βρισκόμουνα εδώ. Σίγουρα το ήθος που μας διδάσκει το ποδόσφαιρο έχει ανταπόκριση στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου…».

Οι τυχεροί αριθμοί…

Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου που πραγματοποίησε ο Σ.Σ. Ραψάνης έχουν ως εξής:

0747: Ποδήλατο

0154: Ποδήλατο

0448: Ταblet

0170: Ταblet

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt