.:: Larisa Goal ::. Φωνάζει… η Νίκη Κρήνης για τη διαιτησία
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
06 Φεβρουάριος 2018

Φωνάζει… η Νίκη Κρήνης για τη διαιτησία

Προβολές: 546

alt

Φωνάζει… η Νίκη Κρήνης για τη διαιτησία

Με αφορμή τη διαιτησία των κ. Τσιτσιρίκα-Μουτσουρούφη στην αναμέτρηση Χαλκιάδες-Νίκη Κρήνης (0-1), η διοίκηση της Νίκης Κρήνης εξέδωσε μακροσκελής ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

«4 χρόνια τώρα από την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας μας, ουδεμία φορά δεν βγάλαμε κάποια ανακοίνωση για την διαιτησία!!! ΟΥΔΕΜΙΑ!!!

Πάμπολλες όμως φορές αδικηθήκαμε!!! Ήμασταν βλέπετε οι ανίσχυροι…οι αδύνατοι!!! Ο σάκος του μποξ!!! Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για την αντιμετώπιση από την διαιτησία στο ποδόσφαιρο!!!

Πριν αναγκαστούμε λοιπόν να εκφράσουμε δημόσια τα παράπονά μας, προσπαθήσαμε εμείς οι ίδιοι να μάθουμε από τα λάθη μας!!! Τα πιτσιρίκια απ΄το χωριό μας που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στην ομάδα μας, να γίνουν άντρες!!!Να δυναμώσουμε ψυχικά!!! Να κάνουμε σωστές μεταγραφικές κινήσεις!!! Να πάρουμε σωστό προπονητή-άνθρωπο, που παίζει και το ρόλο του παιδαγωγού για τους νέους πιτσιρικάδες μας πλέον, που ολοένα και μπαίνουν στο ρόστερ μας!!! Να βάζουμε χρήματα…πολλά χρήματα!!! Να σπαταλάμε υπερβολικά πολύ χρόνο για το τοπικό ποδόσφαιρο!!! ΟΚ…το κάνουμε γιατί το γουστάρουμε!!! Λέτε ότι θέλετε να υπάρχουν πολλά ενεργά σωματεία στο νομό!!! Συμφέρει και εσάς άλλωστε, όπως λέτε!!! Μια παράκληση όμως!!! Σας παρακαλούμε θερμά…μη μας ξενερώνεται!!! Μη μας διώχνετε από αυτό που αγαπάμε!!! Από αυτό που λατρεύουμε!!! Το τοπικό ποδόσφαιρο!!! Για εμάς, τους παράγοντες όλων των ομάδων, είναι hobby!!! Μία διασκέδαση!!! Για εσάς…διίστανται οι απόψεις!!!

Χτες στους Χαλκιάδες, η ομάδα μας αντιμετώπισε σε τοπικό ντέρμπι τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο!!! Διαιτητής ο κ.Τσιτσιρίκας Αστ.!!! Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι “γύρω” της ομάδας των Χαλκιάδων έδειξαν υπέρμετρο πάθος για να πάρουν τους 3 βαθμούς!!! Αυτό είναι και σωστό και απολύτως αποδεκτό!!! Κάτι σε πιάνει όμως, όταν στο τέλος του αγώνα η δική σου ομάδα μετράει 8 απ΄τους 14 κιτρινισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ στην απόλυτα παθιασμένη ομάδα μόλις 2!!! Εκ των οποίων η μία μετά από το “στη φάση” αριστερό κροσέ ποδοσφαιριστή των Χαλκιάδων (με το υπερβολικό πάθος, που προαναφέραμε) σε δικό μας!!! Α…στη συγκεκριμένη φάση δέχθηκε κίτρινη και ποδοσφαιριστής μας, που “παρέλαβε” το μπουκέτο!!! Προφανώς γιατί δεν αντέδρασε!!!

Είναι περιττό να αναφέρουμε, αλλά και απόλυτα κατανοητό από όλους τους σχετικούς με το ποδόσφαιρο, ότι ο κύριος διαιτητής με τα σφυρίγματά του εις βάρος μας, μας έκλεινε συνεχώς στα καρέ μας!!! (Ευτυχώς για μας η ομάδα που έχει χτίσει ο coach μας κ.Τσιάρας Αθαν. με σεβασμό και ήθος στον αντίπαλο, αντέδρασε μόνο ποδοσφαιρικά!!!) Οι λόγοι δικοί του!!! Ύποπτο όμως θεωρείτε το γεγονός, ότι όταν στο τέλος του ημιχρόνου ο γενικός αρχηγός μας, κ.Νταφόπουλος Αθαν. (γραμμένος στο Φ.Α) τον πλησίασε με σκοπό να του υπενθυμίσει να προσπαθήσει να παίξει κάτι που να πλησιάζει έστω το 50-50, αντί του 100-0, ως εκείνη την ώρα, αυτός δεν δέχθηκε, μιλώντας του απαξιωτικά και εντελώς υποτιμητικά , ενώ είχε ήδη στήσει πηγαδάκι με 4 ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας!!! Ποιος ξέρει τί λέγανε;;; Την απάντηση συνέχισε ασφαλώς να μας την δίνει με τα απολύτως αντίθετα φαλτσοσφυρίγματά του και στο β’ ημίχρονο!!! Το κονσέρτο των κίτρινων καρτών συνεχίστηκε με τρομερή μαεστρία!!! Για πολύ καλό συμπαραστάτη του, είχε και τον α’ βοηθό, κ.Μουτσουρούφη Αθαν.!!! Άσχετος και επικίνδυνος παρά την ηλικία του, αφού ανάγκασε μέχρι και τον προπονητή της τοπικής ομάδας, να παραδεχθεί γυρίζοντας προς τον πάγκο μας, για φάση που εξελίχθηκε σε πολύ επικίνδυνη για την άμυνά μας, από offside, ότι έκανε λάθος!!! Εννοείτε ότι δεν ήταν μόνο αυτή η φάση!!! Τα ειλικρινή συγχαρητήρια αξίζουν στον β’ βοηθό, κ.Κοντοβασίλη Νικ., ο οποίος απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από “έδρες” και τραμπουκισμούς, όπως αυτούς είδαμε εν έτη 2018 στο γήπεδο των Χαλκιάδων χθες, και έκοψε το καρπούζι στη μέση!!! Μπράβο του, και πάλι μπράβο του!!! Μόνο αυτός όμως!!!

Όσο για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο!!! Στο 90’ ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, και ενώ διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, δέχθηκε χυδαίες βρισιές( εδώ είναι Χαλκιάδες, μανάδες κτλ) από τον ποδοσφαιριστή των Χαλκιάδων κ.Αντωνιάδη Δημ., οι οποίες στη συνέχεια έγιναν και επίθεση μπροστά στον πάγκο μας!!! Πέρα από τους πάρα πολλούς μάρτυρες που ήταν στο γήπεδο εκείνη την ώρα, το όλο σκηνικό έλαβε χώρα και μπροστά στον γιατρό του αγώνα!!! Ο κύριος διαιτητής σωστά απέβαλε και τους 2!!! Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μας, όταν παίρνοντας στα χέρια μας το Φ.Α, είδαμε να αναγράφεται μόνο η αποβολή του γενικού αρχηγού μας;;; Η άλλη;;; Του ποδοσφαιριστή των Χαλκιάδων;;; Τι απέγινε;;;

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας το καλοκαίρι συμμορφώθηκε με την παρατήρηση που μας έγινε για αλλαγή του χώρου των αποδυτηρίων των διαιτητών, για να μην έχουν την ίδια είσοδο με αυτά της ομάδας μας!!! Με δικά μας έξοδα λοιπόν, η αλλαγή αυτή έγινε!!! Στα αποδυτήρια του γηπέδου των Χαλκιάδων, σχεδόν είναι μαζί οι παίχτες της τοπικής ομάδας και οι διαιτητές!!!!!!!!!!! Όποιος έχει πάει…ξέρει!!!

Μήπως θα έπρεπε κάποιος να επιληφθεί του θέματος της παρατυπίας αυτής και της ακαταλληλότητας των αποδυτηρίων αυτών;;;

Κ.κ. Τσιτσιρίκα και Μουτσουρούφη είναι περιττό να αναφέρουμε ότι είστε persona non gratae για την ομάδα μας!!! Θα παρακαλούσαμε την επιτροπή διαιτησίας να μη μας τους ξαναβάλει σε παιχνίδι μας τουλάχιστον, αν όχι γενικά σε κανένα παιχνίδι!!!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να βλέπουμε από εδώ και πέρα μόνο καλές διαιτησίες !!!

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Λ , αλλά και της επιτροπής διαιτησίας (όπως και σε όλη την επιτροπή), ότι θέλει να πετύχει στο σίγουρα δύσκολο έργο του!!!

κ.Μπουχλαριώτη διώξτε τους άσχετους!!! Ξέρετε ποιοι είναι!!! Αυτοί δεν αξίζουν, όχι μόνο τα χρήματά μας, αλλά ούτε την προσοχή μας!!! Σίγουρα οι περισσότεροι είναι άξιοι και σωστοί…υπάρχει όμως και ένα μικρό ποσοστό που σας εκθέτει!!! Ας περνάνε επιτέλους οι διαιτητές απαρατήρητοι, στα ματς!!!

Υ.Γ: Παρόλο που η ομάδα μας κέρδισε 0-1, την ίδια ανακοίνωση θα βγάζαμε ακόμη κι αν χάναμε!!! (Τις προηγούμενες σεζόν μας λέγανε “φτιάξτε ομάδα για να μπορείτε να μιλάτε”) Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μας απασχολεί!!! Η ψυχική μας υγεία, όμως, και κατ’επέκταση των οικογενειών μας, είναι προτεραιότητα για εμάς!!!

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΡΗΝΗΣ «ΝΙΚΗ»

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt