.:: Larisa Goal ::. Σπουδαίες νίκες για Αργυροπούλι, Αμυγδαλέα, Δαμασιακό, Τύρναβο και Βλαχογιάννι…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
17 Φεβρουάριος 2018

Σπουδαίες νίκες για Αργυροπούλι, Αμυγδαλέα, Δαμασιακό, Τύρναβο και Βλαχογιάννι…

Προβολές: 1898

alt

Σπουδαίες νίκες για Αργυροπούλι, Αμυγδαλέα, Δαμασιακό, Τύρναβο και Βλαχογιάννι…

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η Δόξα Αργυροπουλίου μιας και επιβλήθηκε με 2-0 του Συκουρίου και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α΄ΕΠΣΛ).

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους με τον Ραμάι στο 15΄να ανοίγει το σκορ μετά και από κακή εκτίμηση του Φαρμάκα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άγγιξαν αρκετές φορές την ισοφάριση με σημαντικότερη στιγμή το δοκάρι του Γκαμπέτα.

Τελικά στο 78΄ο Κόκορας κλείδωσε… τη νίκη για τη Δόξα γράφοντας το τελικό 0-2.

Λίγο πριν τελειώσει το ματς δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα ο κ. Γκάγκας να δείχνει την άγουσα για τα αποδυτήρια σε τέσσερις παίκτες και πιο συγκεκριμένα στους Πλιάγκα. Τζιούρα, Ταρταμπούκα και Τσένο.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Δόξας υποστηρίζουν πως φίλαθλος του Συκουρίου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα και επιχείρησε να προπηλακίσει παίκτες της ομάδας τους.

ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Φ. Γιαννακός-Λ Τέας): Φαρμάκας, Αγγέλης, Γκαμπέτας (85΄λ.τ Ζαϊρές), Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Παυλόπουλος (75΄Τζιούρας), Μάντζαρης, Πλιάγκας, Καρβούνης (55΄Δίχρης), Πετράκης.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Α. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Τσένος, Κακαζούκης, Καφφές (70΄λ.τ Ματθαίου), Περήφανος, Μίζα (55΄Σαϊτης), Μπαχτσιβάνος, Καραγκούνης Λ. (30΄λ.τ Τσιάγκος), Ζάχος, Κόκορας (87’ Βογιατζής), Ραμάι.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 3

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0

Με «σβηστές μηχανές» ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο της Νέας Πολιτείας μιας και επιβλήθηκε με 3-0 και ξέφυγε κι άλλο από τους διώκτες του.

Σε ένα παιχνίδι όπου η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής με τον Λευτέρη Μπάμη στο 30΄με τρομερό σουτ να κάνει το 1-0 ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Αποστόλου πέτυχε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκιουρσάνης στο 60΄με τους «κυανόλευκους» να έχουν και τρία δοκάρια με τους Μπάμη, Γκιουρσάνη και Ζαφειρίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Τσακμακίδης): Αναστασίου (65′ Ντιντής), Πατσής (65′ Λάμπρου), Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μπάμης, Χρηστίδης, Φουρίκης, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (70′ Νάστας), Αποστόλου (65′ Φώτος).

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας (75′ Λιάκος), Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Σιάρκος (50′ Πράπας), Σκόμπας (46′ Τόπης), Καλτσάς (70′ Αντωνόπουλος), Σκουλίδης, Πουρνάρας.


ΛΑΡΙΣΑ 2012 0

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 1

Αυτή τη φορά η τύχη χαμογέλασε στον Αετό Αμυγδαλέας μιας και στις καθυστερήσεις του αγώνα και χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κλούρας, πανηγύρισε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λάρισας 2012.

Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά, με δυνατές προσωπικές μονομαχίες και τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν.

Μια νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη στον Κώστα Ευαγγελούλη με αφορμή τα γενέθλια του και φυσικά άπαντες τους ευχήθηκαν τα καλύτερα!

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Μανακούσιος, Κίτσιος Π., Πρίφτης, Φλώρος Βασ., Μπέης (88′ Θέμελης), Φλώρος Αντ., Φλώρος Παντ., Κίτσιος Δ., Μπόντε, Τσιάκος.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Περδίκης, Ντιντής, Αμπατζίδης, Κορλός, Κλούρας, Αντωνόπουλος, Τσακίρης (70′ Σάρρα), Κυριακόπουλος (87′ λ.τ. Ευαγγελούλης), Καρβούνης, Παραφέστας.


ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 4

ΒΟΥΝΑΙΝΑ 1

Καταιγιστική εμφανίστηκε η Δόξα Βλαχογιαννίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Βούναινα και τα οποία και συνέτριψε με το ευρύ 4-1 και πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι Βλαχογιαννίτες εμφανίστηκαν εξαιρετικοί μέσα στο γήπεδο και έκαναν γνωστές τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα και μόλις στο 7΄ο Πολύκαρπος Δραγατσίκης με κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ στο 12΄ο Πάσος πέτυχε το 2-0.

Στο 19΄ο Σωκράτης Φακίτσας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Πάσος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 26΄σε 3-1 με τον Μερτζανίδη Φ.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Φακίτσας Σ. μετά από ωραία προσπάθεια του Αλεξίου.

Στο 73΄αποβλήθηκε ο Μητούλας με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Οικονόμου (65΄Λάκης), Μητούλας, Μάρκου, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος, Πάτσης (75΄Πάσος), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Ιγγλέζος (35΄λ.τ Αλεξίου).

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Καρέντζος (81′ Γιουρούκης), Ξαφάρας (46′ λ.τ. Φαρμάκας), Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Ηλ., Νταναβάρας, Τσανάς, Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Φ., Καζάνι Κ. (75′ Ραπτόπουλος), Κατσιώτης.


ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ 2

ΣΜΟΛΙΚΑΣ 2

Χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ντούφας στο 91΄ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο εντός έδρας ματς με τον Σμόλικα στο ισόπαλο 2-2, διατηρώντας έτσι το αήττητο της έδρας με δέκα νίκες και μια ισοπαλία!

Παιχνίδι που τα είχε όλα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρωτοπορία στο σκορ μόλις στο 2΄με τον Ζηρδέλη και αφού η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό του Σμόλικα κάνοντας έτσι το 1-0.

Στο 16΄ο Βενέτης με σουτ έφερε το ματς στα ίσια και στο 39΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καραλούλη από τον Καραναστάση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 84΄ο Γιώργος Κακαβίτσης έριξε προειδοποιητική βολή σημαδεύοντας με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 89΄με τον ίδιο τρόπο έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2.

Αλλά στο φινάλε μίλησε… ο Ντούφας!

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Καραϊσκος, Καραλούλης (82΄Λεβέντης), Κουμπούρας Γκαμπέτας, Πούτας, Χάμος, Τόλιος (65΄Δραχαλίβας), Σαπάκος, Ζηρδέλης (79΄Ντούφας), Μιφτάρι.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας (70΄Ζιώγας), Κολοβός, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης, Κατσαρός (87΄Γάλλος), Τάχας (93΄Τσιρογιάννης), Κακαβίτσης, Λιούσκας, Βενέτης.


ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 1

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη κατέκτησε ο Τύρναβος καθώς επικράτησε με 2-1 του Φαλανιακού σε έναν αγώνα επιβίωσης και για τους δύο!

Όλα τα λεφτά… ήταν το α΄μέρος με τους Φαλανιώτες να ξεκινάνε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 13΄ο Μιχάλης Δημητρέλης είχε δοκάρι αλλά στο 39΄ο ίδιος παίκτης και μετά από ωραία προσπάθεια έκανε το 1-0.

Όμως η απάντηση του Τυρνάβου ήταν άμεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τσούτσας έφερε το ματς στα ίσια.

Και στο 42΄ο Τζιόλας έφερε τα πάνω-κάτω για το 1-2 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά τις όποιες προσπάθειες…

Ο Φαλανιακός συγχαίρει το διαιτητικό τρίο για την άψογη διαιτησία του.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς – Μ. Μαλαμάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας, Βαρσάμης (53′ Πάνου), Κολοβός, Σουλιώτης, Πανταζής Γ., Πανταζής Θ. (59′ Λυγούρας Χρ.), Λεσάι, Ιωαννίδης, Παπαγεωργίου, Δημητρέλης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Αυλογιάρης, Γανός, Μαυροδήμος, Μπάκος, Γκαντρής, Τζιόλας (85′ Τατσελάρι Λ.), Καραλής (78′ Ντονούδης), Τσούτσας (88′ Τατσελάρι Ρ.).


ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 1

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 0

Επιστροφή στις νίκες μετά από αρκετό καιρό για τον Δαμασιακό καθώς υπέταξε τη Δήμητρα Γιαννουλης με 1-0.

Το «χρυσό» γκολ για τους Δαμασιώτες πέτυχε στο 35΄ο Θοδωρής Τσιάλτας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Λούτσος.

Πάντως και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Σουγλής Σ. (26’ λ.τ. Τσεκούρας), Ιωαννίδης, Τσιάλτας (89’ Οικονόμου), Δούκας, Μόκας, Λούτσος, Μουσιάρης Δ. (92’ Μπακαϊμης), Σουγλής Κ. (76’ Μούτσιος), Ντόκος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέτζας, Πετράκης, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκαλγκανόπουλος (73’ Σκαπέρδας), Παπαγιαννούλης (36’ Τσουμάνης), Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (78’ Κακαράντζας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt