.:: Larisa Goal ::. Φορ ολκής στον Μαχητή…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
08 Αύγουστος 2022

Φορ ολκής στον Μαχητή…

Προβολές: 1775

alt

Φορ ολκής στον Μαχητή…

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε η διοίκηση του Μαχητή Τερψιθέας μιας και απέκτησε τον δυναμικό επιθετικό Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο πρώην παίκτης της Χάλκης, προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Ηρακλή, σημειώνοντας μάλιστα και μια ντουζίνα γκολ και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη γραμμή κρούσης των «κυανολεύκων. Μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να συνεργασθεί εκ νέου με τον τεχνικό Αχιλλέα Τσιβόπουλο με τον οποίο συνυπήρξαν στη Χάλκη.

Κινήσεις που δε σταματάνε εδώ, με τους διοικούντες να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και με τον έμπειρο πορτιέρο Γιώργο Παναγιωτόπουλο ο οποίος και έμεινε ελεύθερος από το Κιλελέρ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Μαχητής Τερψιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. O ταλαντούχος επιθετικός έχει χαρίσει πολλές ποδοσφαιρικές στιγμές με πολλά γκολ στα γήπεδα του νομού. Έχει αγωνισθεί σε σημαντικές ομάδες όπως το Ομορφοχώρι, η Ανάβρα, η Ραχούλα, το Ελευθεραί και η Χάλκη. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Α.Ο. Μαχητή και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt