.:: Larisa Goal ::. Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε…
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
07 Ιούνιος 2023

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε…

Προβολές: 968

alt

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε…

Με αφορμή λοιπόν την αγωνιστική δραστηριότητα της τρέχουσας εβδομάδας, δόθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ συνέντευξη Τύπου από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Γκουτζαμάνη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής κ. Έξαρχο και τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων ομάδων.

Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν από τον Ηρακλή Λάρισας ο προπονητής Θ. Τριανταφυλλόπουλος και οι αρχηγοί της Κ-16 Αγγ. Αναγνώστου και της Κ-14 Ν. Ζτούπης αντίστοιχα, από τη Δήμητρα Γιάννουλης ο προπονητής Αχ. Μανάκας και ο αρχηγός της Κ-16 Κ. Κοντογιάννης, από τους Ατρόμητους/Θύελλα ο προπονητής Θ. Βουτυρίτσας και ο αρχηγός της Κ-14 Β. Τσιανογιάννης, από τον ΠΟ Ελασσόνας ο προπονητής Γ. Καλτέκης και ο αρχηγός της Κ-12 Β. Λιόλιος και από τη Νίκη Μιχαήλ ο προπονητής Ι. Δαστερίδης και ο αρχηγός της Κ-12 Δ. Αρχοντής.

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα πρωταθλήματα υποδομής γιατί αποτελούν το μέλλον του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν στους τελικούς, καθώς επίσης και όλα τα παιδιά και τις ομάδες που συμμετείχαν φέτος στις διοργανώσεις» επισήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Γκουτζαμάνης και πρόσθεσε:

«Για μας εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι το ποδόσφαιρο έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, για αυτό φέτος οι αγώνες της Β’ φάσης των πρωταθλημάτων είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση της μικρής Αρετής που μας έχει όλους ανάγκη».

Από την πλευρά του ο κ. Έξαρχος είπε:

«Φτάσαμε αισίως στο τέλος της φετινής περιόδου. Εάν εξαιρέσουμε κάποια μεμονωμένα περιστατικά το πρόσημο είναι θετικό. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι φέτος κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλω να επιστήσω την προσοχή των γονέων στους οποίους κάνουμε έκκληση να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών και να αποφύγουν απρεπείς συμπεριφορές».

Από την πλευρά των εκπροσώπων των ομάδων εκφράστηκε από κοινού η ευχή οι τελικοί να διεξαχθούν μέσα σε αθλητικά πλαίσια, να κερδίσει ο καλύτερος και τα παιδιά να παίξουν απελευθερωμένα και να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια. Άλλωστε όπως επισημάνθηκε η κατάκτηση του κυπέλλου δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά το κυριότερο είναι τα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και να χαρούν το ποδόσφαιρο. Παράλληλα όλοι έδωσαν συγχαρητήρια στις ομάδες που προκρίθηκαν στους τελικούς, αλλά και στις υπόλοιπες που έλαβαν μέρος στα φετινά πρωταθλήματα, καθώς και στη διοργανώτρια αρχή για την άψογη, όπως τη χαρακτήρισαν, συνεργασία που είχαν σε όλα τα επίπεδα.

Επιπλέον οι εκπρόσωποι των ομάδων αναφέρθηκαν με τη σειρά τους στη συμπεριφορά των γονέων που πρέπει να συμβαδίζει με το πνεύμα του αθλητισμού και τέλος απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες, βοηθώντας έτσι την προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Αρετής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου έγινε η κλήρωση των γηπεδούχων ομάδων και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των τελικών, το οποίο έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

Μικρός τελικός Κ-12

Γήπ. Olympic Park, 18:00: Ηρακλής Λάρισας-ΑΕΛ (1)

ΠΕΜΠΤΗ

Μεγάλος τελικός Κ-14

Γήπ. Αλκαζάρ, 18:00: Ηρακλής Λάρισας-Ατρόμητοι/Θύελλα (1)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/6

Μικρός τελικός Κ-14

Γήπ. Φιλιππούπολης, 18:00: Ακαδ. Ολύμπικ- ΑΕΛ (1)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/6

Μεγάλος τελικός Κ-12

Γήπ. Τυρνάβου, 18:00: ΠΟ Ελασσόνας-Νίκη Μιχαήλ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6

Μεγάλος τελικός Κ-16

Γήπ. Αλκαζάρ, 18:00: Δήμητρα Γιάννουλης-Ηρακλής Λάρισας (1)

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt