.:: Larisa Goal ::. Έλαμψαν… τα αστεράκια της «Ακαντέμικα»!!!
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
21 Ιούνιος 2022

Έλαμψαν… τα αστεράκια της «Ακαντέμικα»!!!

Προβολές: 1634

alt

Έλαμψαν… τα αστεράκια της «Ακαντέμικα»!!!

Τελικά οι αγώνες κατάταξης των τριταθλητών στη Γ΄ΕΠΣΛ, έπιασαν… τόπο για την Ακαδημία Τυρνάβου καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, ευνοούμενη από το γεγονός πως πανηγύρισαν ισάριθμες ανόδους, Δωτιέας Αγιάς και Κίσσαβος Συκουρίου.

Το νεανικό στην κυριολεξία συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά με μ.ο. ηλικίας τα 16 έτη, εντυπωσίασε στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ, τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά και στα μπαράζ καθώς μέτρησε το απόλυτο, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι σε Διογένη (3-1) και Αμπελόκηπους (1-0) και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β΄ΕΠΣΛ, επιστρέφοντας έτσι άμεσα.

alt

Μια ομάδα που έχει τη δική της φιλοσοφία, μια ομάδα που εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει τη δική της ταυτότητα, ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακαδημία, με παιδιά που παίρνουν τα κατάλληλα εφόδια και εν συνεχεία προωθούνται στην ανδρική ομάδα.

Και όλα αυτά με τη σφραγίδα του ανθρώπου, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την «Ακαντέμικα», τον Νίκο Κεχαγιά, έναν ακούραστο εργάτη των γηπέδων, με τεράστια προσφορά όχι μόνο στον σύλλογο αλλά στο λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον καταξιωμένο τεχνικό, δεν ήταν άλλο από το γεγονός πως τη φετινή σεζόν χρησιμοποίησε 31 ποδοσφαιριστές, δείγμα της φιλοσοφίας του…

Η «Ακαντέμικα» με αριθμούς:

Η «Ακαντέμικα» τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς (9 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες) και 43-26 τέρματα, διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου.

ΕΝΤΟΣ: 5-2-1 (23-13 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 4-1-3 (20-13 τέρματα)


Πρώτο «βιολί»… ο Νίτσος

alt

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος επιθετικός και μέλος της μικτής νέων της ΕΠΣΛ, Νίκος Νίτσος, αποτέλεσε το πρώτο «βιολί» της ομάδας σημειώνοντας 13 τέρματα.

13 γκολ: Νίτσος

9 γκολ: Παπαχατζής Β.

6 γκολ: Μουστάκας

3 γκολ: Μούργκας

2 γκολ: Στατήρης, Ροντούλης, Κουτρούτσιος

1 γκολ: Νάκας, Τσακνάκης, Μπουντουλούλης, Λυμπίκης

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt