.:: Larisa Goal ::. Γουστάρουμε να παίζουμε μπαλίτσα…
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
22 Αύγουστος 2012

Γουστάρουμε να παίζουμε μπαλίτσα…

Προβολές: 1856

alt

Γουστάρουμε να παίζουμε μπαλίτσα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με μότο «γουστάρουμε να παίζουμε μπαλίτσα και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε» ξεκίνησε προετοιμασία ο Ιπποκράτης που θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ.

alt

Οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα με τον Γιάννη Εμμανουήλ να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου, έχοντας στο πλευρό του τον γενικό διευθυντή που ακούει στο όνομα Τάκης Γερογιάννης, δύο άνθρωποι που έχουν χρόνια στο κουρμπέτι και γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Από τη μεριά της η διοίκηση με μπροστάρηδες τα αδέρφια Ζήση και Παναγιώτη Τσουμάνη που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για το καλό του λαρισινού συλλόγου, θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι διασκέδαση και καλούνται άπαντες να απολαύσουν τη νέα χρονιά, ποντάροντας πολλά στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα.


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Μπατζογιάννης (Μυραϊκός), Κουμαντζέλης (Δασοχώρι), Δαούλας (Ν. Πολιτεία), Λόζος, Νούσιας, Ζαφειρίου (Μελισσοχώρι), Μικερτζής (Όλυμπος Λάρισας) Χατζηνέστορας (Θήβα), Ακριβοσούλης (Ελευθεριακός), Σκύφτας (Ομορφοχώρι). Κινήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί με τους ιθύνοντες της λαρισινής ομάδας να βρίσκονται στην αναζήτηση ενός τερματοφύλακα ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ικανότατου επιθετικού που αν αποκτηθεί θα προκαλέσει αίσθηση…


Τι δήλωσαν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ:

(Προπονητής)

alt

«Βασική μας επιδίωξη είναι να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό κλίμα, να λειτουργούμε σαν μια παρέα, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστιόμαστε άπαντες και από κει και πέρα ότι προκύψει. Υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα, υπάρχει διάθεση απ’ όλους και ευελπιστώ πως θα κυλήσουν όλα ομαλά.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ:

(Πρόεδρος)

alt

«Σίγουρα περιμένουμε να διαγράψουμε καλύτερη πορεία από την περσινή όπου χάσαμε την άνοδο στο παραπέντε. Δεν είναι αυτοσκοπός τόσο η άνοδος, όσο το γεγονός πως θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που θα στηρίζεται αποκλειστικά στο παρεϊστικό κλίμα και πάνω απ’ όλα όσοι θα ανήκουν στην οικογένεια του Ιπποκράτη να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν..».


ΦΩΤΗΣ ΣΤΑΤΟΣ:

alt

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα στη ομάδα και με την παρουσία των παλιών, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο και θα διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ:

alt

«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες με σκοπό να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και στο νέο πρωτάθλημα. Η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ και εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, θα παρουσιάσουμε κάτι καλό. Αυτό που προέχει για εμάς είναι να διατηρήσουμε και πάλι το καλό κλίμα, λειτουργώντας σαν μια παρέα…».


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ:

alt

«Γνωρίζω που ήρθα και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Το κλίμα είναι εξαιρετικό κάτι που διαπίστωσα από την πρώτη μέρα και εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα».


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΚΥΦΤΑΣ:

alt

«Ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ιπποκράτης με σκοπό να βοηθήσω και εγώ στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Υπάρχει καλό κλίμα στους κόλπους της ομάδας και αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt