.:: Larisa Goal ::. Να αλλάξει τα δεδομένα της πόλης…
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
22 Αύγουστος 2012

Να αλλάξει τα δεδομένα της πόλης…

Προβολές: 1966

alt

Να αλλάξει τα δεδομένα της πόλης…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Και το όνομα αυτής Λάρισα 2012 είναι η νέα ομάδα που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη και ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα της πόλης μιας και δεν απασχολεί μονάχα τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες της και σε άλλα αθλήματα.

alt

Εμπνευστής και δημιουργός αυτής της ομάδας ο Ευθύμιος Φλώρος, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο του αθλητισμού τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία μιας και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου γενικότερα. Στην καινούρια του αυτή προσπάθεια έχει ως στενούς συνεργάτες τον έμπειρο τεχνικό Αποστόλη Κορομηλά με τον οποίο και «μιλάνε» την ίδια γλώσσα, τον Μανώλη Γαραζανάκη που ανέλαβε να οργανώνει τα πάντα στον νεοσύστατο σύλλογο κουβαλώντας πλούσιες παραστάσεις, τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΛ Νίνο Καρέλια που έχει τη σειρά του χρόνια στον χώρο όπως και τον Αντώνη Κίτσα που θέλει να συνεισφέρει με τη σειρά του. Μια καινούρια προσπάθεια που αξίζει τη στήριξη όλων μιας και οι άνθρωποι που ηγούνται αυτού του εγχειρήματος, τα έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους και θέλουν να παρουσιάσουν και πάλι κάτι πρωτοποριακό. Μάλιστα θα λειτουργήσουν και τμήματα υποδομής όπου θα είναι αφιλοκερδώς για όσα παιδάκια από τη συνοικία και όχι μόνο θέλουν να ασχοληθούν με τη στρογγυλή θεά…

alt

Το πρόγραμμα των φιλικών…

29/8: Ν. Πολιτεία (εκτός)

4/9: Άγιοι Ανάργυροι (εκτός)

6/9: Σμόλικα (εκτός)

11/9: Κουλούρι (εκτός)

13/9: Ομόνοια

15/9: Γόννοι (εκτός)


ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ:

(Πρόεδρος)

alt

«Μετά από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε να ιδρύσουμε μια νέα ομάδα με την ονομασία Λάρισα 2012 που θα απαρτίζεται από μια πλειάδα ταλέντων όχι μόνο από τη συνοικία της Νέας Σμύρνης αλλά από την ευρύτερη περιοχή. Ταλέντα που δεν θα έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο μιας και μας ενδιαφέρει να διευρύνουμε τους ορίζοντες και σε άλλα αθλήματα (πάλη, στίβος, ξιφασκία) αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταλέντα αυτά. Είμαστε Λαρισαίοι πολίτες και μας ενδιαφέρει πολύ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετώ πιστά και έχω συνεισφέρει σημαντικά όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου γιατί κακά τα ψέματα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ο αιμοδότης του επαγγελματικού και αν δεν υπάρξει ερασιτεχνικό, δεν θα υπάρχει επαγγελματικό. Αισιοδοξούμε πως μέσα από συλλογική προσπάθεια θα παρουσιάσουμε κάτι καλό. Η FMS Αφοί Φλώρου με τον Αντώνη Κίτσα και τους υιούς Αργύρη-Σωτήρη Κίτσα θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή…».


ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΡΑΖΑΝΑΚΗΣ:

(Οργανωτικός Διευθυντής Μάνατζερ)

alt

«Το θέμα είναι πως έχουμε πάρει μια ομάδα από το μηδέν με σκοπό να περάσουμε τη δική μας φιλοσοφία και νοοτροπία. Από την πρώτη στιγμή που μου ζητήθηκε να βοηθήσω στην καινούρια αυτή προσπάθεια, αποδέχθηκα την πρόταση μιας και βλέπω πως υπάρχουν τα εχέγγυα προκειμένου να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Θεωρώ δεδομένο πως θα προσφέρουμε έργο και θα καινοτομήσουμε στην πόλη της Λάρισας αφού δεν μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το ποδόσφαιρο μιας και θέλουμε να απλώσουμε τα δίχτυα μας κι άλλου προκειμένου να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τα ταλέντα…».


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ:

(Προπονητής)

alt

«Αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε στον Α.Ο. Λάρισα 2012 είναι να δουλέψουμε σκληρά με βασικό μέλημα να βάλουμε γερά θεμέλια. Στόχος της ανδρικής ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο το οποίο και θα ευχαριστιόμαστε άπαντες και από κει και πέρα θα ρίξουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής με σκοπό να διαμορφώσουμε καλούς χαρακτήρες, καλούς αθλητές και μέσα από αυτή τη διαδικασία να αναδείξουμε ταλέντα».

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt