.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
15 Νοέμβριος 2018

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…

Προβολές: 1646

alt

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΡΑΦΑΗΛ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Ο «μικρός» αποδείχθηκε «κέρβερος» κάτω από την εστία του στο νικηφόρο πέρασμα από το Κιλελέρ μιας και όποτε χρειάσθηκε επενέβη σωτήρια και κράτησε ανέπαφη την εστία του, βάζοντας κι αυτός ένα σημαντικό λιθαράκι στο σπουδαίο αυτό «διπλό».


2. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΤΣΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στη σημαντική εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στον Τύρναβο αλλά κι αυτός που συγκλόνισε με την παρουσία του στη δεξιά πτέρυγα εκεί όπου ανεβοκατέβαινε σαν ασανσέρ… με «σπασμένα φρένα»!


3. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

(Φαλανιακός)

alt

Εντάξει το παλικάρι πραγματοποιεί τρομερή χρονιά και απλά στο ντέρμπι της Φαλάνης το επιβεβαίωσε με τον πιο πειστικό τρόπο αφού σκόραρε με τρομερό σουτ στα χασομέρια και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στους «κιτρινόμαυρους». Και με διαφορά είναι ο MVP του μήνα!


4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΝΤΣΟΥΡΑΣ

(Βλαχογιάννι)

alt

Ο νεαρός αμυντικός μετακόμισε φέτος στο Βλαχογιάννι και μέχρι στιγμής δείχνει πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία. Μάλιστα στο ματς απέναντι στο Αργυροπούλι πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο «ροχιμπλάνκος».


5. ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ

(Φαλανιακός)

alt

Στα μεγάλα ματς φαίνονται οι μεγάλοι οι παίκτες και ο έμπειρος αμυντικός του Φαλανιακού που κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ήταν ο απόλυτος άρχοντας στα μετόπισθεν στο ντέρμπι με τον Σμόλικα και με τη σπάνια ηρεμία του, έδωσε λύσεις και ασφάλεια στην ομάδα του.


6. ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΛΑΣ

(Σμόλικας)

alt

Το έζησε κι αυτό στην πολύχρονη καριέρα του, αφού πήρε μια γερή γεύση για το τι εστί “el falanico” και μάλιστα ήταν ο καλύτερος παίκτης του Σμόλικα. Έβγαλε… πολύ ψυχή, πάθος, σκόραρε και γενικά ο «Τούντορ» το έζησε και με το παραπάνω το ντέρμπι αυτό!


7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Δύο γκολ και μια ασίστ ήταν ο απολογισμός του παίκτη του Αχιλλέα στην εκτός έδρας νίκη επί του Κιλελέρ και φυσικά ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Μια πειστική εμφάνιση από έναν παίκτη που μετακόμισε φέτος στα Φάρσαλα και δείχνει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έως τώρα.


8. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Ο «Ντέκο» μπορεί να μην σκόραρε αλλά πήρε και πάλι πολλές πρωτοβουλίες, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό του Π.Ο.Ε στη σημαντική εκτός έδρας επιτυχία με αντίπαλο τη Λάρισα 2012.


9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

(Αμυγδαλέα)

alt

Η ανοδική πορεία του Αετού Αμυγδαλέας στα τελευταία ματς, συμβαδίζει κι με αυτή του ικανότατου επιθετικού που βρήκε δίχτυα και κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς και οδήγησε τους «βυσσινί» σε μια σπουδαία επιτυχία και στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο «Μπαλοτέλι» έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό…


10. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑΣΤΑΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Απολαυστικός όσο κανείς άλλος στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Τύρναβο αφού από τα πόδια του περνούσαν όλες οι μπάλες, ήταν αυτός που καθοδηγούσε με μαεστρία τους «κυανόλευκους» και γενικά έβγαλε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.


11. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Ήταν ο παίκτης που με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκρινε τη μάχη με τον Αμπελωνιακό και οδήγησε τον Αετό σε μια πολύ σημαντική νίκη που τον έφερε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Και ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ήρθε «αγριεμένος» από τον πάγκο και έκανε αισθητή την παρουσία του.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

(Φαλανιακός)

alt

Στο +4 από τους διώκτες του βρίσκεται πλέον ο Φαλανιακός μετά τη μεγάλη του νίκη στο “el falanico” απέναντι στον Σμόλικα, σε έναν συγκλονιστικό ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και δείχνουν πως η πορεία τους είναι καθαρά απόρροια της σκληρής δουλειάς, της συνέπειας και της οργάνωσης.

Και ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τον στενό του συνεργάτη, έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε φαρδιά-πλατιά αφού βλέπουν τα πάντα να πάνε πρίμα!!!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt