.:: Larisa Goal ::. Αυτή η Λάρισα 2012 έχει ψυχή και τσαγανό!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
19 Οκτώβριος 2019

Αυτή η Λάρισα 2012 έχει ψυχή και τσαγανό!!!

Προβολές: 2153

alt

Αυτή η Λάρισα 2012 έχει ψυχή και τσαγανό!!!

Η Λάρισα 2012 έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις με τη βασική διαφορά πως τούτη τη φορά συνοδεύτηκε και με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τη Δόξα Βλαχογιαννίου με 2-0.

alt

Όπως στα τελευταία ματς, έτσι και τώρα το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε έτσι στη μεγάλη αυτή επιτυχία που του δίνει το δικαίωμα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

alt

Όσο για την ομάδα του Νίκου Φακίτσα που ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο, προβλημάτισε και πάλι με την απόδοσή της, μένοντας μακριά από τη νίκη για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική.

alt

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10΄ο Δημήτρης Κίτσιος και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Διονύσης Ιορδανίδης με εντυπωσιακό βολέ έγραψε το τελικό 2-0.

alt

Η Δόξα θα μπορούσε να μπει ξανά στο ματς στο 60΄αλλά ο Νίκος Ιορδανίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το χτύπημα πέναλτι του Νάτση.

alt

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος):

alt

Ιορδανίδης Ν., Δόνος, Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π., Γκουτζαμπασούλης, Δημόπουλος, Φλώρος Ν., Ελιζόπουλος (70′ Σκέντζας), Τσιτσόπουλος, Κίτσιος Δ. (10′ λ.τ. Φλώρος Παν.), Ιορδανίδης Δ.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας):

alt

Γεωργούλας, Παληγιάννης, Λιάκος (55′ Μητούλας Ν.), Φράντζας, Κολιός, Γκουρομπίνος Μ. (75′ Πέτρου), Κωνσταντινίδης, Κοντοθανάσης, Τσιάρας (55′ Λάκης), Νάτσης, Τασιούλης (65′ Γκουρομπίνος Δ.).

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt