.:: Larisa Goal ::. «Είναι θέμα χημείας…»
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
01 Δεκέμβριος 2022

«Είναι θέμα χημείας…»

Προβολές: 2199

alt

«Είναι θέμα χημείας…»

Ασταμάτητα δείχνουν τα Βούναινα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ, κατακτώντας την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δανιλούλη βγάζουν... φουλ ποιότητα πάνω στο χορτάρι, διαθέτοντας μάλιστα την δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου με 15 γκολ.

Πρώτος σκόρερ δεν μπορεί να είναι άλλος από τον άνθρωπο που έχει κάνει συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής με το γκολ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Τζατζάκη ο οποίος μετράει επτά γκολ σε τέσσερα ματς και προπορεύεται στη σχετική λίστα.

Ο «Τζάτζα» έκανε τον δικό του απολογισμό για τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της Α.Ε.Β:

«Για νεοφώτιστοι τα πάμε περίφημα καθώς δείχνουμε ένα σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο από το ξεκίνημα. Η ομάδα διαθέτει και ταλαντούχους παίκτες αλλά και παίκτες που κουβαλάνε πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό το γλυκό έχει δέσει για τα καλά. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας, όπως και με τον προπονητή μας που έχει χρόνια στο κουρμπέτι, οπότε όλο αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

-Το Σάββατο ακολουθεί το ματς με τον Διογένη που εκπλήσσει ευχάριστα με τη σειρά του στο ξεκίνημα. Πώς βλέπεις τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

-Όπως κάθε ματς, έτσι κι αυτό, έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Από τη μεριά μας θα πρέπει παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

-Μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα φετινά Βούναινα;

-Μπάλα είναι και γυρίζει. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως απολαμβάνουμε τη σεζόν και μακάρι το τέλος της χρονιάς, να μας βρει στην κορυφή της βαθμολογίας...

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt