.:: Larisa Goal ::. Αντίο 2011 με νίκη…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
29 Δεκέμβριος 2011

Αντίο 2011 με νίκη…

Προβολές: 1830

alt

Αντίο 2011 με νίκη…

Με νίκη αποχαιρέτησε το 2011 η μικτή ομάδα των νέων της ΕΠΣΛ μιας και επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης της Πιερίας με 1-0 και παραμένει σε θέση οδηγού, αυξάνοντας τη διαφορά στους έξι πόντους από τους διώκτες της και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της για την κατάκτηση της πρωτιάς.

alt

Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν μια ακόμη σημαντική νίκη. Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 62΄ο Δημήτρης Καλπίας με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ του Δημητρέλη.

alt

Μάλιστα η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου καθώς απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Σερίφη (15΄), Παπαχρήστο (20΄), Σουλιώτη (25΄), Δημητρέλη (35΄), Καραντώνη (75΄) και Καψάλη (85΄).

alt

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Μπεριτζάς): Παπαδόπουλος, Καραμπούζης, Καψάλης, Πούγγουρας, Καλπίας, Σουλιώτης, Λίταινας, Σεϊζης-Μπανάκας (50΄ Τσέτσιλας), Παπαχρήστος, Δημητρέλης (68΄Κωστούλας), Σερίφης (60΄Καραντώνης).

«Τα παιδιά αυτά διαθέτουν τέτοια ποιότητα…»

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της μικτής νέων Τάσος Μπεριτζάς δήλωσε:

alt

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών μιας και πάντα αυτά τα ματς μετά τις γιορτές κρύβουν παγίδες. Μπορεί να μην πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά παρουσιαστήκαμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και ουσιαστικοί στον αγωνιστικό χώρο και κατακτήσαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το έχω τονίσει κι άλλες φορές πως αυτά τα παιδιά διαθέτουν τέτοια ποιότητα που μπορούν να ανταποκριθούν στις συνθήκες κάθε παιχνιδιού ανεξάρτητα αν βρίσκονται σε καλή ή άσχημη μέρα.

Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως αγωνίζονται στις ομάδες που ανήκουν και μάλιστα δουλεύουν καλά με τους προπονητές τους».


Τα αποτελέσματα


ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας    1-2

ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Λάρισας    0-1

Ρεπό η ΕΠΣ Τρικάλων


Η βαθμολογία (7η αγωνιστική)

1. ΕΠΣ Λάρισας    16-6    15

2. ΕΠΣ Καρδίτσας    11-9    9

3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    9-12    8

4. ΕΠΣ Πιερίας    7-12    5

5. ΕΠΣ Τρικάλων    8-12    3


Επόμενη αγωνιστική (4/1/2012)


ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Πιερίας

Ρεπό η ΕΠΣ Θεσσαλίας



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt